A Hold

Ma KOS Újhold- az Újjászületés!

17:02-kor a Kosba lép a Hold, ami felvillanyoz, de türelmetlenné is tesz. Majd 18:24-kor lesz újhold a Kosban. Az újholdtól kinyílnak a virágok, a kabátok és a szívek is. Mindenkiben, benned is tombolnak az érzelmek, a szenvedély és a szerelem. Ha párkapcsolatban élsz, értékeld, szeresd, és kényeztesd a párodat! Az újhold új ötleteket adhat neked. Itt az ideje a megújulásnak.

 

Elérkeztünk a márciusi Újholdhoz, amely a tüzes, önérvényesítő Kos jegyében köszönt ránk. Igazán különleges, nagy energiákat megmozgató Újhold segít bennünket

Új élet kezdődhet számodra! A mai újhold olyan, mintha átlépnénk a szilveszterből az új esztendőbe, sőt, sok szempontból most még könnyebb megújulni, akár hasznos szokásokat kialakítani, életmódot váltani, mert azt a tavasz friss lendületével kezdjük. Ez most az év legerősebb indítóereje! Legyen bátorságod belevágni az újba, legyen merszed változtatni! Ez az energia életünk kisebb és sorsfordítóbb dolgaira is hatással lehet.

Add át magad a friss impulzusnak, hallgass belső inspirációdra, kövesd új ötleteidet és elgondolásaidat. Most legmerészebb álmaidba is érdemes belevágni, sőt, úgy pontosabb, hogy MOST érdemes belevágni legmerészebb álmaidba, veled van a Tavasz újjászületős ereje!

Érdemes megfogalmaznunk, hogy mit akarunk ebben az évben elérni? Mit fogunk mindezért megtenni?

A márciusi újholdra úgy gondolhatunk, mint egy leheletnyi friss levegőre, amely arra késztet bennünket, hogy másképp gondolkodjunk, és teljesen új szemmel nézzünk a dolgokra.

Ha valami változást akarunk elindítani az életünkben, akkor itt az ideje, hogy új lehetőségeket keressünk ehhez.

Az újhold a Kosban azt jelzi, hogy erős, merész és tüzes időszak áll előttünk, amikor bátor döntésekre és lépésekre lesz szükségünk. Az Univerzum a mi oldalunkon áll, támogatja az új lehetőségeket, magabiztosságunkat és motivációnkat, ha megragadjuk ezeket a lehetőségeket.

A mostani Újhold arról is szól, hogy meglássuk az egyensúlytalanságot az életünkben. Az időszak lehetőséget ad számunkra, hogy befelé figyelve, magunkban kutakodva leljünk rá a valódi értékekre és számunkra fontos dolgokra. 

Mivel az Újholdkor erősek a kreatív energiák, így ez egy fantasztikus alkalom arra, hogy átgondoljunk mit szeretnénk életünkbe bevonzani és el is vessük ehhez a gondolati magvakat a tudatalattiba. Használhatjuk az energiákat a szándékaink feltárására is, hogy megfogalmazzuk önmagunk számára, milyen szokásokat, célokat, vagy érzelmeket szeretnénk integrálni életünkbe.

 

loading...