Angyali üzenetek

Válassz egy tündért, és tudd meg mit tartogat számodra a tavasz

“Az egyetlen állandó dolog a változás.”

A tél arra emlékeztet minket, hogy minden folyamatos átalakulásban, fejlődésben van. A dolgok múló voltára fókuszál, és azt hangsúlyozza, hogy mennyire fontos megragadnunk a jelent. 

Az, hogy hogyan kezeljük a saját utunkat, csak rajtunk múlik, ám egy kis iránymutatás mindig jól jön. Lássuk, angyalaink szerint  mit tartogat számunkra ez a tavasz.

 

1  Érzelmi megkönnyebbülés

Készen állsz egy komoly változásra az életedben. Az elmúlt időszakban érzékenyebbnek és elveszettebbnek érezted magad? Ez azért van, mert olyan érzelmeket engedtél felszabadulni, amelyeket évek óta visszatartottál.

Ez egy egészséges érzelmi méregtelenítés, amire szükséged van azért, hogy jobban légy, még akkor is, ha a legkeményebb dolognak tűnik jelenleg. Lehet, hogy látszólagos ok nélkül sírva fakadsz, és nem tudod, hogyan kezeld ezeket a helyzeteket. Engedd szabadjára mindet.

2 Továbblépés

Van az életednek egy olyan területe, amelyben tudod, tovább kell lépned. Már egy ideje benned motoszkál ez az érzés, de az ismert dolgok biztonsága mindig vonzóbb, mint az ismeretlen kényelmetlensége. Bízz magadban, képes vagy rá. A pangó energiák és a mozdulatlanság nem az, amire most szükséged van.

Ha a szükségesnél tovább maradunk benne egy kapcsolatban vagy helyzetben, akkor folyamatosan kapni fogjuk azokat a jelzéseket, amelyek a tovább lépésre szólítanak fel. Mielőtt bárkire is neheztelnél vagy boldogtalanná válnál, hozd meg a megfelelő döntést.

3  Ősi karmával való szembesülés

Ha visszatérően ugyanazokba a nehézségekbe ütközöl, és nem tudod, hogy miért ragadtál bele ebbe a negatív hurokba, akkor érdemes a múltba tekinteni.

Ideje, hogy befoltozd a múltat és a gyógyulás útjára lépj. Tudod te jól, hogy ez mit jelent. Nézz szembe a félelmeiddel, a démonaiddal és azokkal a dolgokkal, amelyekben úgy érzed, hogy változnod kell. Milyen mintát látsz a családodban, aminek véget kellene vetned?

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...