Jóslás

Még van remény! – Cigánykártya üzenete: semmi sincs veszve, energiáid és fáradozásod nem hiábavaló

2023. március 21. 18 óra 23 perckor a Hold utolsó látható keskeny sarlója is sötétségbe borul, elérkezik az Újhold ideje.
A Hold a Kos csillagjegybe lépésével egy új ciklus kezdődik az asztrológiában. A Hold-jegy azt mutatja meg, hogy milyen érzelmi adottságokkal rendelkezünk, hogyan reagálunk bizonyos dolgokra. A Kos pedig az újrakezdések jegye, amely tüzes energiát és bátorságot ad nekünk.

Ez együttesen azt jelenti, hogy most jött el az idő, hogy belevágj új dolgokba, most van a legjobb alkalom arra, hogy egy új (élet)szakaszt kezdj! A Kos Hold segít neked abban, hogy határozottan és lelkesen lépj előre a céljaid felé. A szándékaidat és terveidet ennek megfelelően határozd meg.

A Holddal egyidőben a Nap is a Kos csillagjegyben van ilyenkor egészen március 23-ig. Ez azt jelenti asztrológiai szempontból, hogy az éned és az önkifejezésed kerül előtérbe. A Kos Nap és Hold együttes hatása összeadódik, erős akaratot és önbizalmat ad neked. Használd ki!

 

Mai cigánykártyád üzenete is ehhez kapcsolódik:

Tartsd ki elképzeléseid mellett. Semmi esetre se ad fel. Mindegy, hogy ki és mit mond, te folytasd az utadat, tégy erőfeszítéseket azért, hogy elérd a célodat. Az égiek támogatását élvezed, vagyis biztos lehetsz abban, hogy már nincs messze a cél, csak tenni kell érte. Nem lesz könnyű, ezért igyekezz jól beosztani idődet és energiádat, akár a pénzedet is. Fáradozásodat siker fogja koronázni. Ezért ne veszítsd el a reményt, hanem higgy magadban és abban, hogy célba fogsz érni! Még ha kudarcok, nehézségek is érnek, te akkor is állj fel és menj tovább!

loading...