A HoldHétköznapi varázslatok

Kos Újhold – tavaszindító szerencse mágia

Frissességet, lelkesedést hozó energia árad ránk az Újholddal, és segít minket a változásokban, az új lehetőségek találásában és a lépések megtételében.
Ha az életünknek van olyan területe, amely frissítésre, változtatásra szorul, ha valami újdonságot szeretnénk becsempészni az életünkbe, akkor ezt az Újholdat nagyon fogjuk kedvelni.
Hihetetlenül erős teremtő erők dolgoznak, így ideje, hogy vágylistánkat/vágytáblánkat újra elővegyük vagy elkészítsük. Ne feledjétek, hogy a teremtés folyamatához mindenképpen szükség van támogató gondolatokra és érzésekre is.

A most kezdődő két hétben főleg önmagunkért tehetünk sokat.

A szertartáshoz az alábbiakra lesz szükségünk:

  •  Füstölő a tér megtisztításához
  • gyertyára vagy mécsesre.
  • Az általatok választott virágokra
  • ásványokra (pl. Holdkő, ametiszt, piros jáspis). Természetesen bármelyik elhagyható, ez nem gyengíti varázslatunk erejét.
  • Vágylistára vagy a vágytáblára
  • Kis tálban vízre

A varázslat menete:
Keressetek egy olyan helyet, ahol 3 napig háborítatlanul tud maradni Holdoltárotok.
Először helyezzétek a vágylistát vagy táblát az asztalra. Ezután ízléseteknek megfelelően kezdjétek el kidíszíteni a virágokkal, levelekkel és ásványokkal. Nem kell mindet használnotok, csak azt, ami kéznél van, és nyugodtan rakhattok hozzá mást is, amit ti éreztek. Akár készíthettek mandalát, vagy bármit, ami épp inspirálólag hat rátok. Középen hagyjatok helyet a vizes tálkának.

 

Ha elkészültetek a díszítéssel, akkor megtisztítjuk auránkat füstölővel.

Csendesedjetek el, vegyetek 3 mély lélegzetet és miközben tisztul az aurátok, mondjátok a következőket:
„Megtisztultam, szabad vagyok, semmilyen negativitás nem érhet hozzám. Megtisztultam tetőtől talpig, és ahogy a ragyogás eljut aurám minden rétegébe, a béke és a nyugalom árad szét bennem. A teremtő energia egyesül gondolataimmal, érzéseimmel. Egységben, egyensúlyban és harmóniában vagyok.”

Ha végeztünk az aura tisztításával, akkor elvégezzük a tértisztítást is.

Ehhez most már a füstölőt lerakjuk a Hold oltárunkra és tisztítás közben ezt mondjuk:
„Tisztítom a teremet, megtisztítom mindazt, ami körülvesz. Könnyedén ragyogja be a fény környezetemet. A terem védett. A terem megtisztult. A terem készen áll az új kezdetre.”

Ha elkészültünk, akkor vegyük két kezünkbe a vizes tálkánkat és mondjuk ki hangosan:
„Minden, ami a legnagyobb javamat szolgálja, most elém kerül. A tökéletes eredmény, a válaszok, amelyeket keresek, és a gyógyulás, amire testemnek, szívemnek, elmémnek és lelkemnek szüksége van, most itt van. Üdvözlöm a szeretetet, ami a szívemben van. Üdvözlöm a szeretetet, ami körülvesz. Üdvözlöm az Univerzum szeretetét. Békességben vagyok. Nyitott vagyok a lehetőségre. Szeretve vagyok. Meggyógyultam. Bátor és mindenre kész vagyok.”

Ezután tegyétek a tálkát a mandala közepére, lélegezzetek lassan és nyugodtan és csukjátok le a szemeteket.
Érezzétek át minél erősebben azt az érzést, amit a szabadság, egészség, boldogság ad meg számotokra. Képzeljétek el, ahogy gondtalanul sétáltok egy virágos mezőn, magatokba szívva a friss levegőt és a virágok illatát. Érezzétek, ahogy mindez megtisztítja testetek minden porcikáját és feltölti az éltető, gyógyító levegő energiájával.
Ezután terjesszétek ki a kört és tekintsetek messzebbre, lássátok, ahogy a Föld minden élőlénye ugyanezt teszi. Érezzétek azt a boldogságot és szeretetet, ami átjárja a bolygó minden szegletét. Kérjétek a Gyógyítás Angyalait, hogy vegyék körbe a bolygót fényes gyógyító szeretetenergiával, ami az itt élő összes élőlényt megvéd minden betegségtől és szenvedéstől.
Üljetek még egy kicsit ebben a csodás, megnyugtató és biztonságot nyújtó állapotban. Amikor úgy érzitek készen álltok, vegyetek 3 mély lélegzetet és nyissátok ki a szemeteket.

Ezután jobb mutatóujjatokat érintsétek a vízbe és írjatok le a listátok felett egy fekvő nyolcas jelet. Ez univerzális védelemmel veszi körbe vágyaitokat. Ha kész vagytok, üljetek lehunyt szemmel és éljétek át a pillanat csodáját, amit ezen a különleges estén átélhettetek.
Amikor már teljesen eggyé váltatok az érzéssel és a képpel, mondjatok köszönetet az Univerzumnak, Angyali és földi segítőiteknek. Kérjétek, hogy ezentúl is részesüljetek és részesüljön a Föld minden lakója áldásukban, és támogatásukban.

Hagyjátok a virágmandalát 3 napig az asztalon, ezután a virágokat és leveleket visszaadhatjátok a földnek, a vágylistátok már magába fogadta energiájukat.

loading...