Angyali üzenetek

Angyalkártyát húztam: Életed új szakaszába lépsz

Az angyalkártya most azt mutatja, hogy szívedben változás történt, ami pozitív irányba alakította életedet. Régi életmódod már nem érdekel többé, és azon kapod magad, hogy kerülöd azokat a barátokat és időtöltéseket, amelyek korábban vonzottak. Olyan életmódra és karrierre vágysz, amely jobban illik új érdeklődési körödhöz és szenvedélyeidhez. Az angyalok végigvezetnek ezen az átmeneti időszakon. A vonzás hatalma biztosít téged a csodálatosan új lehetőségek és kapcsolatok létrehozása felől.

A lap azt mutatja:

Életed új szakaszába lépsz. Új terv van születőben. Áldott állapotra, szülésre vagy egy gyermek örökbefogadására nyílik lehetőség. Egy új tényező az életedben áldás, még akkor is, ha jelen pillanatban nem érted az összefüggéseket.

Menj előre,egészen a csillagokig. Az angyalok azt üzenik, minden okod megvan a reményre, és a boldog elvárásokra.

Higgy az álmaidban és várd a jövőt optimista izgalommal. A kihívásokkal teli idők már mögötted vannak, és csillogóbb idők közelednek. Hosszú távú terveket készíts. Itt az ideje, hogy úgy éld az életed, ahogy te szeretnéd, és cselekedj ennek megfelelően. Az általad alkotott elvárások termékeny talajba hullottak. Bízz, és kövesd az intuíciódat, mert az a célba juttat.

Jophiel arkangyal az optimizmus angyala, aki segít fejleszteni a napsütötte kinézetet, és a viselkedést. Hívd őt, hogy segítsen megünnepelni a győzelmeidet, és maradj optimista a  jövőt illetően.

Áldás!

loading...