Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy Angyalt – üzenetével segít a problémádon!

Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni neked, hogy rendbe tehesd életed bármely területét.
A kártyák segítségével most megkönnyítheted az angyalokkal való kommunikációt.

Kérd az angyalokat, hogy bármilyen kérdéssel kapcsolatban nyújtsanak segítséget. Használd az intuíciódat, majd húzz egy lapot. Olvasd el az értelmezést, és közben hangolódj rá őrangyalod csak neked szóló üzeneteire önmagadban. Figyelj oda az összes benned felmerülő gondolatra, szóra, érzésre vagy képre, hiszen ezek teszik személyessé számodra a kártya sajátos jelentését.

1. kártya:

Ez a kártya egy jelzés arra, hogy kéréseid meghallgatásra találtak. A bőség sok formát ölthet, ezek közé tartozhat a több idő, a lehetőségek vagy a pénzügyek. Az angyalok most anyagi gyarapodást ígérnek neked, úgyhogy az ezzel kapcsolatos aggodalmaidat nyugodtan átadhatod nekik. Majd ők megmutatják, miként teremtsd meg a bőséget, amire vágysz. Működj velük együtt, hogy minél gyorsabban javuljon helyzeted. Próbálj meg mostantól a belső hangra figyelni, és kövesd azokat. Az angyalok megérzések útján szólnak hozzád.

A kártya további jelentései: Pénzügyi szerencsében lesz részed. Azok az anyagi juttatások, melyekben mostanában részesültél, az angyalaidtól és elhalálozott szeretteidtől érkező szerető jelek. Pénzügyi félelmeidet engedd át az angyaloknak. Kövess minden kapott útmutatást, hallgass az intuícióidra.

 

2. kártya

Minden egyes gondolat, mely az agyadban megszületik, azonnali elindul a megvalósulás útján, így nem árt bölcsen használnod a gondolat erejét. Az angyalok emlékeztetőül küldték neked ezt a lapot, hogy ne feledd, a vonzás törvénye segíthet helyzeted javításában. Te döntesz ugyanis gondolataid felett, így hozzásegítheted magad a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. A negatív gondolatokkal csak még több rossz eseményt vonzol életedbe. Emeld gondolataidat a magasba, hogy azt vonzd be, amire vágysz. Képzeld el naponta többször, hogy az adott helyzet már meg is oldódott, és érezz hálát azért, hogy lélekben ez már megtörtént. Ez az első lépés a helyzet valóságban való bevonzásához.

A kártya további jelentései: Miközben lelki energiáidat emeled, észreveszed majd, hogy egyre kevésbé vonzódsz az alacsonyabb rezgésű energiákhoz, azaz egyre kevesebb problémás kapcsolatot és eseményt vonzol be életedbe.

3. kártya

Tudtad, ha rendszeresen álmodozol, könnyebben tudod meghallani és befogadni az angyali üzeneteket? Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert azt szeretnék, hogy nyitottabb legyél a csodálatos ötletek befogadására. Merülj el az álmodozásban, és kövesd gondolataid természetes útját, amint az a dolgok új látásmódjának ösvényére téved. Segíthet az a módszer is, ha leírod vágyaidat egy naplóba, majd útmutatást kérsz angyalaidtól, hogy milyen lépéseket tegyél meg annak érdekében, hogy ezek az álmok valóra váljanak. Ahová elvezetnek, ott cselekedj halogatás nélkül.

A kártya további jelentései: Próbálj ki valami újat, amit mindig is meg szerettél volna tenni. Keress új lehetőségeket. Engedd meg magadnak, hogy nagyszabású álmaid legyenek. Lazíts és kapcsolódj ki.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...