Angyali üzenetek

Most minden kapu kinyílik, csak hagyd, hogy az angyalok segítsenek!

Jelenleg az elméd túl sok mindenre próbál gondolni, és talán még a helyzet lehető legrosszabb kimenetelére is gondolsz. Segítő angyalaid ösztönöznek, hogy gondolj arra, hogy mit is akarsz valójában, hogy a szándékaid a legmagasabb eredményre irányulhassanak.

Az angyalok minden lehetséges módin segíteni és fókuszálni akarnak téged, hogy a legjobb formádat hozhasd ebben az időszakban. Szánj egy pillanatot arra, hogy elengedd a kihívást jelentő és negatív gondolatokat, mert ezek most nem szolgálnak téged.

Itt az ideje, hogy szeretetteljes és pozitív módon újrafókuszálhasd a gondolataidat.

Azokon a területeken lehet, sőt kell is a lehető legaktívabbnak lenni, amelyek a legfontosabbak a számodra. Ez szólhat szerelemről és családi ügyekről, de munkáról is. Próbáld elemezni a jelenlegi helyzetet, és helyesen rangsorolni, mert a három hónap viszonylag gyorsan eltelik.

Vállalhatod a legnehezebb feladatokat. Mindannyian képesek leszünk minden akadályt leküzdeni és mindenféle célt elérni. A lényeg az, hogy ne becsüld túl a képességeidet, és alaposabban tervezd meg a dolgokat.

Kezdhetsz valami újat csinálni. Hosszú távú tevékenységekről beszélünk – javítás, új üzlet, új hobbi, új kapcsolatok kezdete. Mindehhez energiára van szükségünk, de februárban, márciusban és áprilisban ezek az erők sokkal nagyobbak lesznek a megszokottnál.

Áldás!

loading...