Angyali üzenetek

Most jött el a pillanat, hogy változtassatok az életeteken

Most jött el a pillanat, hogy változtassatok az életeteken. Mi mindvégig mellettetek állunk a változás során.

A szeretet nem ismer határokat.

Lépjetek szövetségbe a lelketekkel, érezzétek minden rezdülését, halljátok meg hívó szavát, tanácsát. Érezni fogjátok, amint ott leszünk mellettetek. Kérjetek meg minket, hogy tegyük egyértelművé jelenlétünket, érezhetitek, hogy megcirógatjuk a hajatokat, megsimogatjuk az arcotokat. Ez semmivel sem összehasonlítható, összekeverhető érzet lesz.

Ha megérzitek jelenlétünket, soha többé nem szeretnétek nélkülünk élni.

Arra kérünk titeket, hogy minden felmerülő probléma esetén dolgozzatok velünk együtt.

Kérjétek meg Jézust és Máriát, hogy nyissák meg a szíveteket a feltétel nélküli szeretet és elfogadás előtt. Nyíljatok meg a tiszta és semmihez sem hasonlítható isteni szeretet és fény előtt.

Kérjetek meg minket, angyalokat, hogy vezessünk titeket, mutassuk meg lényed, életed, szokásaid azon részeit, amelyek nem rezonálnak az új energiákkal, és az új tudatossággal. Mutatjuk az utat nektek, érezni fogjátok, amint szólni fogunk, amikror a régi mintákat követitek. Javaslatokat fogunk tenni a gondolkodásmódotok, étkezési szokásaitok, olvasási szokásaitokra, és mindenre, ami már elavult, és nem szolgálja a fejlődéseteket. Kérjetek meg minket, hogy segítsünk. Nem mondjuk, hogy könnyű lesz, de ha hagyjátok, megkönnyítitek az átalakulásotokat. Legyetek ti az élő példája a változásnak!

 

Mi mindig veletek voltunk, vagyunk és leszünk!

loading...