Angyali üzenetek

Válassz egyet a 4 angyalkártya közül, hasznos tanácsot kaphatsz

 

 

Első

Tele vagy új ötletekkel, és eddig ismeretlen, új területeket szeretnél felfedezni. Kedves pártfogoltam, életed egy új fejezethez érkezett, amely izgalmas és elkerülhetetlen változásokkal jár. Innen már nincs visszaút. A biztonság helyett a haladást választottad. Azért vagyok veled, hogy bátorságot és vigaszt nyújtsak neked.
De nem kell semmit elkapkodni. Ez az érlelődés időszaka, és a természet ösztönösen megmutatja a fejlődéshez szükséges időt. Biztos lehetsz abba, a változás a megfelelő pillanatban köszönt be életedbe. Ne feledd, hogy Isten és az angyalok mindvégig őrködnek feletted.

Biztonságban vagy, és nagyon szeretünk téged. Örömmel támogatjuk életed eme új fejezetének megszületését.

Második

Kedvesem, nagyon keményen dolgoztál! Mostanra azonban nagyon elfáradtál, mégis hajtod magad, és egyre többet és többet dolgozol. Azért jöttem, hogy szeretettel, de határozottan kézen fogjalak, és megkérjelek arra, hogy állj meg végre! Kérlek, hogy egy pillanatra hagyd abba a munkát, és pihenj meg egy kicsit. Nagyon megérdemled a pihenést, és meglátod, hogy utána a munka is jobban megy majd.
Olyan sokat adsz másoknak, hogy időnként kiegyensúlyozatlanná válsz. A belső gyermeki éned gondoskodásra vágyik, de ezt csak te és az angyalok adhatják meg neked. Tehát add meg végre magadnak a már nagyon megérdemelt pihenőt. Aludj egyet, vagy játssz egy kicsit. Kérlek, ne halogasd a pihenést. Biztos lehetsz abban, hogy kötelességeidet így is maradéktalanul képes leszel teljesíteni, a pihenéstől pedig új energiákkal töltődsz majd fel.

Egyéb földi segítségünkre is számíthatsz, és gondoskodunk róla, hogy a munkád végzéséhez segítőtársakat kapj.

Harmadik

Nemcsak képzelődsz, hanem valóban különleges pszichológiai képességgel rendelkezel, és most kapcsolatba léptél a szellemi világgal. Ezeket a misztikus tapasztalatokat megnövekedett szellemi nyitottságod eredményeképpen élheted meg, és mert az angyalaidról és az életed céljáról érdeklődtél. Egyik vagyok azon angyaloknak, akiknek a feladata a különleges pszichológiai érzékenységgel megáldott emberek támogatása. Hamarosan más földi segítséget is kapsz szellemi vezetők, mesterek, könyvek vagy tanfolyamok formájában, amelyek mind különleges képességeid fejlődését szolgálják majd.
Kérlek, ne félj az adottságaidtól. Lehet, hogy gyerekkorodban gúnyoltak vagy megbüntettek különleges képességeid miatt, de mi itt vagyunk, és segítünk, hogy legyőzd a félelmedet. Fordulj hozzánk bátran, és mi bátorítunk, veled leszünk.
A földnek most szüksége van a segítségedre. Arra kérünk, hogy oszd meg a benned ragyogó isteni fényt és szeretetet azokkal, akiknek erre szükségük van.

Elég, ha csak gondolatban elképzeled, és szeretetenergiád máris az illető hely, növény, állat, személy vagy helyzet irányába áramlik majd. Megköszönjük a földiként végzett angyali segítséged.

Negyedik

Gratulálunk! Mivel az isteni útmutatást követed, és a világegyetem a döntéseddel harmóniában, természetes ritmusban mozog. Ha a szívedre hallgatva döntesz, akkor természetes összhangban haladsz életed küldetésével. Őrizd meg a nyugalmadat és önbizalmadat: boldogan és méltósággal haladj tovább a megkezdett úton.
Ha problémák merülnének fel útközben, akkor itt az ideje, hogy egy pillanatra megállj, és összpontosíts. A problémák azt jelzik, hogy átmenetileg nem vagy összhangban a világegyetem ritmusával. Ilyenkor nem kell elemezgetni a helyzetet, vagy szégyellni magad. Egyszerűen imádkozz vagy meditálj, lélegezz mélyeket, és várj, amíg biztos nem leszel abban, hogy mit kell tenned. A győzelem elkerülhetetlenül a tiéd, tehát ne félj attól, hogy az átmeneti problémák meghiúsítják álmaidat.

Minden, ami történik, okkal és jó időben történik. Bízd a kétségeidet az égiekre, és légy biztos a boldog végkifejletben.

loading...