Jóslás

Hangolódj arra, ami most a leginkább foglalkoztat és válassz egy lapot!

Ha a 1-est választottad

A kártya azt tanácsolja, itt az ideje határozott lépéseket tenni a céljaid felé. Amit eddig talán csak érlelgettél magadban, most lépd is meg. Minden érted van, azokért az álmokért, amikre annyira vágysz. Ha teszel érte, a segítség sem marad el, megkapod hozzá a támogatást is.

Ha még nem tartasz ebben a fázisban, mert azt sem tudod merre menjél, akkor arra hívja fel a figyelmedet, hogy vedd a kezedbe az életed irányítását, kezdjél el határozottan tervezni, hozz konkrét döntéseket ami mentén haladni tudsz. Ha eddig csak vártad a történéseket, most nincs tovább, irányítsd Te magad a jövődet.

Mindkét esetben fontos azonban, hogy a határozott fellépés és a logikus gondolkodás mellett, hallgass kicsit befelé is, hiszen egy pici belső hang mindig mutatja az irányt.

Ha nőként olvasod, van számodra egy fontos férfi, aki megjelenhet az álmodban. Talán pont erre vágysz, hogy a jövőd része legyen. Lehet, hogy még csak a fantáziádban létezik, de az idő előrehaladtával egyre közelebb kerül.

Ha melletted van jelenleg is, akkor tudod vele tervezni a jövődet, szerencsésnek érezheted magad, támogatva van a közös utatok.

Ha a 2-est választottad

Valamiféle elmozdulás szükséges arról a pontról ahol jelenleg vagy. Nem is csak egy apró változás kellene, sokkal inkább egy nagy és gyökeres változás. Talán az adott dologra egy erőteljesebb ráhatás kellene, hogy az igazán változásba tudjon lendülni. Szükség lehet a benned lévő erőre, hogy ezt véghez is tudd vinni.

Esetleg valaki ártani akart neked és most itt az ideje ebből a helyzetből kilépni? Tényleg nem tűrhető tovább az amiben vagy, ezért most már elkerülhetetlen a változtatás és a kimozdulás belőle. Lépni kell és mindjárt jó nagyot is.

Talán arra hívja fel a kártya a figyelmedet, hogy utazás közben legyél nagyon óvatos és körültekintő. Figyeld hova lépsz. / Lehet furának tűnik egy ilyen tanács a kártyától, de erre éppúgy tud figyelmeztetni mint bármilyen más tanácsot adni. Minden szinten működik a kártya, a fizikai világban éppúgy, mint a gondolatok szintjén. /

Ha már utazás, lehet némi kerülőút is a napodban / nekem pont ma volt / talán picit hosszabb lesz valami, vagy nem a megszokott úton fogsz menni, vagy épp nem arra kellene menned.

Ha a 3-ast választottad

Valami megállásra kényszerít abban a  dologban amire gondoltál. Nehézségekkel és problémákkal kell szembenézned? Itt lenne az ideje végleg megszüntetni ezt, mert ahogy eddig csináltad, nem vezetett eredményre. Talán valami drasztikusabb és határozottabb lépés kellene. Nem kell kapkodnod, fontold meg jól, van időd gondolkozni és megtervezni hogy aztán valóban a megfelelő döntést tudd meghozni.

Előfordulhat, hogy a saját korlátaid és félelmeid akadályoznak meg abban, hogy változtass valamin. Ezek pedig belülről okoznak gátat. Nincs elég önbizalmad? Nem vagy elég kitartó? Nehezen tudsz szembenézni a problémákkal? Nehezen hozol döntéseket? Szüntesd meg ezt magadban. Tudom nem könnyű, de ha a lapok ezt megmutatják és magadra is ismersz benne, akkor meg tudod csinálni.

Más nézőpontból azt is mutatja a kártya, hogy most direkt állítanak meg, ezzel megakadályozva egy sérülést, vagy egy esetleges rossz döntést. Óvatosságra intenek. Nem siess, ne kapkodj mert akár sérülés is lehet belőle. Ez elkerülhető, ha figyelmes vagy, lelassulsz kicsit és jobban odafigyelsz magad köré.

loading...