Angyali üzenetek

Mágikus Tündérek figyelmeztetnek ma este: szükséges a változás

Egy bizonyos dologban talán útmutatást kértünk, egy kis égi vezetésre gondoltunk, ami a segítségünkre lehetne mostanság.

A Mágikus Tündérek figyelmeztetnek:  itt az ideje elmozdulnunk egy adott helyzetből, változtassunk végre valamin, kezdjünk bele újult erővel. Valami a közeljövőben megváltozik körülöttünk, vagy valami elmozdulás kell. Legyen az az otthonunk körül, a munkánkban vagy bármelyik más területen. Arra hívja fel a figyelmünket, hogy szükséges a változás, változtatás, vagy itt az ideje végre kijönni egy negatív szituációból. Mi is az amiben mozdulnunk kell?

Az életünkben néha kihívásokkal találkozunk. Mintha egy akadály tornyosulna előttünk. Valami blokkolja, meggátolja a haladásunkat. Álljunk meg egy pillanatra, gondoljuk át mit is kell tennünk ebben a kicsit átláthatatlan helyzetben. Kerüljük meg? Másszunk át rajta? Esetleg vissza kellene fordulnunk? Nem mindegy, hogy kihívásnak vagy kudarcnak látjuk azt, ami most akadályoz bennünket. Talán éppen azért került elénk, mert ezzel is erősödni tudunk. Nézzük meg, mi hol emeltünk esetleg falat magunk köré, mi az amit másképp kellene látnunk. Mit kellene átértékelnünk a jelen helyzetben, mely egyúttal a haladásunkat is meg tudja változtatni. Ki is lehetne a legrosszabb ellenfél magunk számára, mint épp mi magunk.

Ideje, hogy elinduljunk és leküzdjük az akadályokat. tt a lehetőség számunkra. Ha pedig megtesszük, akkor végre nyugalomra lelhetünk.

loading...