Jóslás

Cigánykártya üzenete: Valaki a szemedbe hazudik!

Fájó lehet az igazság, de valaki nem mond igazat neked. Nyisd ki a szemed, és vedd észre.
Ma a Hamisság lapját húztam. A kártya figyelmeztet, hogy taktikázás, ravaszság, bizonytalanság van jelen. Nem megbízható barátot jelent, aki valamibe bele akar rántani. A megtévesztésnek oka van.

A Hamisság ravaszságra, taktikázásra figyelmeztet. Valakinek nem őszinték a szándékai. Hazudni fog neked, mert kétségbeesett, nem lát más lehetőséget, így akar elérni vagy eltusolni valamit.

Mindenképpen légy óvatos és hallgass a megérzéseidre, mert jó esély van arra, hogy előre megsejtsd, ki próbál megtéveszteni. Még ha kellemetlennek is érzed a helyzetet, akkor se dugd homokba a fejedet.

Ez lehet valaki a közvetlen környezetedből vagy éppenséggel egy ismerős, akár idegen is, aki túl ígéretes dologgal kecsegtet. Meglehet, hogy hazugság révén akar valamit elkendőzni, elérni, jobb pozícióba kerülni, akár pénzt kicsalni tőled. Hosszú távon még komolyabb következményei lehetnek, ezért nézz szembe az igazsággal.

Téves érzelmekre is utalhat a lap. Bizonytalanságot jelez. Meg kell keresni az okot, hogy lehet segíteni rajta, ez nagy segítséget jelenthet a továbbiakban. Kiszámíthatatlan helyzetre, érzelmekre világíthat a kártya. Hazugsággal, álnoksággal kell szembesülnöd.

loading...