Jóslás

Ma a Tarot figyelmeztet: Vigyázz, nehogy az illúzióid csapdájának áldozata légy

Ma a Wildwood Tarot-tal dolgoztam.  A Zöld Boszorkány Tarot felfedi előtted, hogy mit üzennek neked személyesen a Természet Istenek!

A „Zöld Nő” lapja azt kérdezi: Milyen leckéket tanulsz, amiben segíthet? A Zöld Nő a vadság és a zöld energia női archetípusát foglalja magába. Belőle árad a déli nap dicsőséges fénye, élettel és határtalan energiával áldva meg mindent, amit érint.

Ne kergess hamis ábrándokat. Fájdalmas felismerések várnak rád.

Kapcsolataidban érzékeny, sérülékeny időszakon fogsz keresztülmenni. Az őszinteség hiánya, a féltékenység ronthatja meg a magánéletedet. Az egyedülléttől való félelmed is erősödhet. Hivatásod, feladataid, céljaid területén a bizonytalanság érzése hatalmasodik el rajtad, csalások, hazugságok szomoríthatják életed. Rendkívül érzékenyen reagálsz a dolgokra.

Igyekezz saját érdekeidet összehangolni mások igényével. Érzelmileg ne vedd túlságosan szívedre azokat a dolgokat, amiket látsz, amik bántanak téged. Nézz előbb utána, hogy valóságosak-e. Erősítsd a lelkedet, mert nehéz próbatételeket kell kiállnod az elkövetkező időszakban.

Mindent komolyan adj, de semmit ne vegyél igazán komolyan.

Angyalok azt javasolják: Add meg magadat a változásnak!

 

loading...