Angyali üzenetek

Hétfői üzeneted: Ha az utadon vagy és a szívedet követed, az Ég is veled tart!

Az Angyalok arra kérnek Bennünket a mai napon, hogy figyelmünket fordítsuk el a bajokról, az aggodalmakról.

Ne azzal foglalkozzunk, vajon mit mondanak mások rólunk. Ne azon aggódjunk, hogy elő tudjuk-e teremteni az éppen szükséges pénzt. Ne azon törjük a fejünket, hogyan lehetünk sikeresek.

Amire koncentrálunk, aminek gondolati, érzelmi szinten több energiát adunk, az fog megvalósulni!

Az aggodalmak, a „hogyan”-ok, a „mit kaphatok” helyett összpontosítsunk a szolgálatra. Halljuk meg a szeretet hangját.

Azaz arra, hogy mi magunk mit tehetünk a másik emberért, mi magunk mit tehetünk Istenért. Mit adhatunk a másik embernek, a világnak? Hogyan segíthetünk másokon?

Ez a fajta gondolkodás, hozzáállás nagyon idegen az egó számára. Az egó az a részünk, aki folyton félelemben él, aki mindig győzni akar, aki mindig magának akar mindent. Az egó csak a problémákat látja, és nem lát túl rajtuk.

De lelkünk, szívünk emlékszik arra, hogy kik is vagyunk valójában. Emlékszik és tudja, hogy valójában mindannyian egyek vagyunk!

A mai nap figyeld magadat! Milyen gondolatok keringenek Benned egy-egy helyzettel kapcsolatban. Halljuk az egónkat is, és halljuk a lelkünket is. Meg kell tanulnunk a kettő között különbséget tenni. 

Mindannyian sokat tehetünk másokért, a világért. Már azzal is, ha önmagunk vagyunk.

Ha követjük belső intuíciónkat, vágyainkat, álmainkat, érdeklődési körünket, szenvedélyünket. Ha éljük azt az életet, amiért ide születtünk.

A vonzás törvénye alapján, ha te segítesz másoknak, akkor az Univerzum is támogatni fog Téged. Így sokkal hamarabb meg fogod kapni mindazt, amit szeretnél!

Még nehéz elhinnünk, de valójában Isten gondoskodik rólunk! Folyton küldi a jeleket, az instrukciókat. Mutatja, hogy mi lenne számunkra a következő, helyes lépés!

A mai nap hallgass a Benned élő Szentlélekre! Ő tudja minden gondodra a megoldást!

 

loading...