A HoldHoroszkópok

Mérleg Telihold – három csillagjegy most tiszta lappal indulhat

Nagyon jó lehetőség nyílik számodra a telihold idején. Végre fontos döntéseket hozhatsz meg a saját életeddel kapcsolatba. Az energiák segítenek magad mögött hagyni a megfelelési kényszert, és beleállni abba, amit valójában szeretnél.

Nagyszerű alkalom ez, hogy a múlt nehéz terheit letedd, és így léphess tovább. Erre a 3 csillagjegyre különösen nagy hatással lesz az égi jelenség

Mérleg

Nagyon jó lehetőség nyílik számodra a telihold idején. Végre fontos döntéseket hozhatsz meg a saját életeddel kapcsolatba. Az energiák segítenek magad mögött hagyni a megfelelési kényszert, és beleállni abba, amit valójában szeretnél. Ez egy új kezdet számodra, hiszen végre az álmaid elérése felé tehetsz lépéseket, végre az utadat járhatod. A nagy elengedés, és újratervezés ideje jött most el, ha esetleg ehhez még valamit tisztázni kéne, ne halogasd!

Oroszlán

Rengeteg lehetőséget kínál számodra a telihold a Mérleg jegyében. Olyan energiák mozognak most, melyeket ha meglovagolsz, nagy hatással lesznek a jövődre. Ideje elengedni a múltbéli mintákat, ne akard azokat alkalmazni egy új és friss szituációban. Hiszen nem működtek, folyton ugyanoda érkeztél vissza… Ha nagy dolgot akarsz megtapasztalni és tágabban szemlélni a világot, akkor ez egy jó lehetőség neked, tiszta lappal indulni egy teljesen új nézőpontból. Csak előre tekints, élvezd a tavaszt és készülj egy merőben más útra! Igazán jóra fordulhat a karriered és a párkapcsolatod is.

Vízöntő

Különleges úttörő vagy, járod a saját utadat, ezzel sokszor másoknak is irányt mutatsz, de van, akit bosszantasz. Megosztó egyéniség vagy. A telihold segít a rólad kialakult tévhitet eloszlatni. Tudod mi a célod, menj tovább, az égiek pedig támogatnak. Egyensúlyba, harmóniába kerülsz, érzelmi sebeid gyógyulnak, te csak légy tudatos, és figyelj arra, amit szeretnél. Jó alkalom lehet ez egy szerződés aláírására, egy új kezdethez.

 

Telihold a Mérleg jegyében – most igazán óvatosnak kell lenned

 

loading...