A Hold

Rendkvüli nap ez: TELIHOLD és Tízmilliószoros nap is!

Szökőévben a február 24 a szökőnap. Ráadásul ezen a napon, szombaton 13:32-kor a Hold szembekerül a Nappal, vagyis telihold is lesz. Az év első teremtő, tízmilliószoros napja is erre a dátumra esik.

A februári Telihold 2024. február 24-én 13 óra 30 perckor tetőzik a Szűz jegyében az év első Tízmilliószoros napján. Ennek megfelelően egyfajta rendrakás, lélek szintű „tavaszi nagytakarítás” lehetőségét kapjuk. Ha a megfelelő alkalmat vártátok, hogy mindazt elengedjétek, ami eddig akadályokat gördített elétek, akkor most itt a lehetőség!

A mai telihold feszültebbé tehet az átlagosnál, sőt, a kritikai érzékedet és azt a meggyőződésedet is erősítheti, hogy te tudod jobban, bármiről legyen is szó… Koncentrálj inkább a pozitív oldalra, például, hogy kitartó és türelmes erővel juthatsz ma előre.

Mi mindenre érdemes figyelni ezeken a különleges, teremtő napokon? 

  • Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, mondd ki hangosan, hogy elengedd őket!
  • Gondolj arra, amit teremteni szeretnél az életedben.
  • Problémáid, gondjaid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.

 

Ha problémáid voltak a rutinoddal, vagy komolyabban kell foglalkoznod az egészségeddel és az erőnléteddel, a ezen a héten elérheted a célod. A Szűz nagyra értékeli a jólétet, a kitartó erőfeszítéseket, valamint a földhözragadt, gyakorlatias megközelítést a mindennapi életünk irányításához.

Ha a szeptemberi Szűz újhold óta keményen dolgozol valamin, akkor most láthatod erőfeszítéseid eredményét.

loading...