A HoldHoroszkópok

Néhány csillagjegy nagyon megsínyli a mai Teliholdat

Eláruljuk, kire hat a leginkább az év utolsó teliholdja

Mondják: csillagainkban a sorsunk és a jövőnk. December 27-én lesz az év utolsó teliholdja, melyet lesznek, akik gond nélkül átvészelnek, azonban négy csillagjegyet jobban megtépáz majd, ugyanis ők a legérzékenyebbek az ilyen történésekre. Most eláruljuk, kik ők.

Kos

A Kosnak a karácsonyt követő időszakban szüksége lesz egy kis énidőre, egy kis magányra. A telihold ugyanis a felszínre hozza a benne élő remetét, így minden társaság nehézséget jelent majd december 27. körül. Ez az időszak az elengedésről szól: a Kosnak rá kell jönnie, meg kell tanulnia, hogy minden véges, és időt kell szakítani a gyógyulásra, a lezárásra is.

Rák

A Rák most identitáskrízisbe kerülhet. A telihold önvizsgálatra készteti őt, arra, hogy megvizsgálja a miérteket és a hogyanokat. Ez természetesen hosszú távon jó dolog, még ha esetleg fájdalmas is. Ha a Rák elég mélyre ás a két ünnep között, akkor komoly felfedezéseket tehet önmagával kapcsolatban.

Mérleg

A Mérlegekre szakmai téren változások várnak. Épp itt az ideje megragadni a lehetőségeket! Természetesen ez nem feltétlenül jelent teljes hátraarcot az eddigi életének, karrierjének, nem kell azonnal drasztikus pályamódosításba kezdeni! Könnyen lehet, hogy csak finomhangolásra van szükség.

Bak

A Baknak rá kell jönnie: az élet nem feltétlenül egyenlő a karrierrel, több, mint csupán szakmai sikerek összessége. Épp ezért meg kell tanulnia átengedni bizonyos feladatokat másoknak, ha ugyanis ezt nem teszi meg, könnyedén rádőlhet az egész teendő-halmaz és maga alá temetheti. Erre a felismerésre segít rá a december 27-ei telihold is, mely felteszi majd a kérdést a Bakoknak: rendben van a munkád és a magánéleted közti egyensúly? A kettő jelenlegi aránya segíti a körülötted állókat, a szeretteidet, vagy pedig megsebzi őket?

loading...