A Hold

Ma Rák telihold jön – alaposan felbolygatja a napot

Az év utolsó Teliholdja december 27-én a Rák jegyében köszönt ránk. Minden Telihold nagyon erősen hat érzelmeinkre, növekszik a feszültség bennünk, de mondhatni most ezt még jobban megérezzük.

Mivel a Rák jegyére jellemző a múltba révedés, érzelmi ragaszkodás az emlékekhez, ezért mélyebb szintről hozhat felszínre eltemetett érzéseket, traumákat.

Az érzelmek mellett a törődés, a gondoskodás is fókuszba kerül. Megismerhetjük az igényeinket és a képességeinket a témában. Érdemes megfigyelni, hogy hogyan állunk mindehhez.

Az energiák segíthetnek nekünk a problémamegoldásban. Minden adott most ahhoz, hogy a helyzetekhez kapcsolódó érzések tisztuljanak belőlünk. Figyeljük meg magunkat, hogy mennyire hatnak ránk a múlt fájó emlékei? Mennyire tudunk elhatárolódni ettől, a semlegesség érzésébe helyezve magunkat? Természetesen nem az érzelmi elfojtás a cél, hanem az érzelmekkel való őszinte szembenézés.

Mivel ez az év utolsó Teliholdja, érdemes átgondolni mi mindenért lehetünk hálásak? Vegyétek sorra az év minden hónapját, és ünnepeljétek a sikereiteket, a leküzdött akadályokat, a szerzett tapasztalatokat és mindazt, ami fejlődésnek indult.

 

 

 

loading...