Angyali üzenetekOlvasnivaló

Hogyan gyógyítják be az angyalok az elmúlás és a gyász sebeit?

Mindenszentek és halottak napja közeledtével mindannyian az eltávozott, elvesztett szeretteinkre gondolunk.

A fájdalmunkban sem vagyunk egyedül, az angyalok, Isten szeretetteljes segítői itt vannak körülöttünk, és arra vágynak, hogy segítsenek nekünk feldolgozni a veszteségeket és jobb, boldogabb életet élni. 
Az angyalok pontosan tudják, milyen fontos elengednünk az elmúlás felett érzett fájdalmunkat.
Az élet állandó mozgásban, változásban van, és ennek a folyamatos változásnak az is a része, hogy olykor, ha eljött az idő elbúcsúznak tőlünk a szeretteink, és elhagynak bennünket. Akár a halál, akár egy szakítás, vagy egy kényszerű elszakadás áll közénk és egy szeretett személy közé, az angyalok segítenek enyhíteni ezt a fájdalmat. Azrael arkangyalnak az az egyik legfontosabb feladata, hogy enyhítse az elmúlás, az elszakadás, a gyász bánatát.

Ha úgy érzed, hogy nem tudod feldolgozni egy szeretted elvesztését, kérd meg Azrael arkangyalt, hogy burkoljon be krémfehér színű, gyógyító, vigasztaló fényével. Ez a krémfehér isteni szeretet felold benned minden neheztelést, minden fájdalmat, minden sajnálatot és önsajnálatot.
Ha idős, beteg hozzátartozóid halálától félsz, kérd meg Rafael arkangyalt, hogy smaragdzöld gyógyító fényével vegye körül, gyógyítsa és védelmezze őket! De azt is kérd, hogy Azrael arkangyal pedig neked segítsen felkészülni az elkerülhetetlenre, és megnyugodni ebben a helyzetben.

Azrael arkangyalnak átadhatod a haláltól való összes félelmedet.

Akár mások halálától, akár a sajátodtól félsz, Azrael arkangyal megnyugtat téged, és segít abban, hogy felismerd az egyik legfontosabb spirituális tényt: mindannyian örök életű lelkek vagyunk. A halállal nem ér véget semmi, épp ellenkezőleg: akkor kezdődik az egyik legszebb és legcsodálatosabb kalandunk.

Abban a pillanatban, hogy elhagyjuk a fizikai testünket már várnak ránk az angyalaink, és a szeretteink. Ott vannak az Őrangyalaink, Azrael arkangyal és gyakran más arkangyalok is, valamint azok akiket ebben az életünkben nagyon szerettünk, de már előttünk megérkeztek a Mennyországba.

loading...