JóslásUncategorized

Cigánykártya üzenete: Kellemetlenség van készülőben, de még elkerülheted!

Komoly kellemetlenségben lehet részed, ha nem figyelsz vagy nem cselekszel időben.
Szerencsétlenség lapja
.
Nyugalom, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! De való igaz, hogy Szerencsétlenség lap kellemetlenséget, fájdalmat, konfliktust sugall. Ám egyelőre még megvan az esélyed, hogy elkerüld! Ezért kell kétszer is meggondolnod mit teszel vagy mondasz. Hallgass a megérzéseidre vagy akár mások bölcs tanácsaira. Ne kapkodj és szánj mindenre időt! El kell most az óvatosság a részedről. Meglehet, az égiek igyekszenek jeleket küldeni, útba igazítani, ezért csak figyelned kell, hogy meglásd őket, amelyek révén elkerülhetőek a negatív események. A sorsodat te is írod, használd ki ezt a lehetőséget!
.
Ez a kártya valaminek a következményét vetíti. Oka van ennek. Gyorsan bekövetkező negatív fordulatot jelez a lap. Valaminek a lezárását jelenti és egyben valaminek a kezdetére is utal a kártya.
.
A múltban sok a sérelem, amit nem dolgoztunk még fel, ezt jól mutatja a kártya. Saját erőből is lehet javítani a helyzeten, de ha nem megy kérj segítséget bátran. Ha nem ismerjük fel a bajt, a változtatás szükségszerűségét, az élet szerencsétlen fordulat, összeomlás formájában rákényszerít. Ennél a lapnál nem minden az, aminek látszik! Legtöbb esetben kudarcainkat, balszerencsés helyzeteinket mutatja, előrevetíti, miben érhet szerencsétlenség, miben vagy elveszett. Sikertelenségeidet is mutatja a kártya.
Kellemetlenségre is utalhat. Megmutatja a lap, hogy te bizonyos helyzeteket, dolgokat így élsz meg. Ezért fontos, hogy te miként ítéled meg, miként éled meg a helyzeteket. Párkapcsolati kérdésnél szakítópróbához érkezett a kapcsolat, melyet pletyka is okozhatott. Érzelmi hatása lesz valaminek, ha ez a lap kerül elő. Párkapcsolatnál jelenthet még vad szenvedélyt. Valamit csak hivatalos úton tudsz lezárni. A passzív várakozást is kifejezi a lap. Egészség vonatkozásában, múltbéli fel nem dolgozott sérelmek.
.
Bajt, váratlan helyzetet vetít előre a lap.

loading...