Angyali üzenetek

Tündérek üzenete: Teremtő erődnek most semmi sem szabhat határt!

A következő napokban teremtő erőd a maximumon lesz, könnyűszerrel valósítod meg a vágyaidat.

Figyeld meg, hogy a következő napokban igencsak megerősödik a teremtő erőd. Könnyedén valósítod meg a vágyaidat, a céljaidat, mindazt, amit szeretnél.

Eleinte talán fel sem tűnik, mit csinálsz, csak azt veszed észre, minden összejön, amit kigondolsz és eltervezel. Aztán azon kapod magad, hogy ezt tudatosan műveled és onnantól kezdve nem lesz megállás a számodra. Magadnak vagy éppen a szeretteidnek, de jelentősebb erőfeszítés nélkül sikerül megvalósítani mindazt, amire vágysz!

Azért természetesen bánj felelősségteljesen a képességeddel!

A pénzügyeid egy magasabb szintre emelkednek. Bőségért imádkoztál, és jómódot vizualizáltál. Pozitív gondolataid és vágyaid eredményeként hamarosan beköszönt életedbe a gazdagság. Ez a nemcsak a pénzre vonatkozik, hanem arra is, hogy személyes és szakmai életedben több lehetőséged adódik.

A tündérek jól értenek a vágyak látható formában történő megjelenítéséhez, emiatt tanácsolják, hogy légy pozitív és örömteli, miközben átéled ezt a csodálatos új állapotot.

Mondd ki hangosan, hogy elfogadod a bőséget.

Ha valamikor azt tapasztalod, hogy ez a pénzáradat véget ér, kérd a tündéreket, hogy segítsenek átalakítani a gondolataidat és az érzelmeidet, ezáltal szívesen és tudatosan fogadhasd mindazt az ajándékot, amit igenis megérdemelsz.

Áldás!

loading...