A Hold

Ma az Oroszlán Újhold köszönt ránk- váratlan fordulatok érkeznek!

Az Oroszlán Újhold augusztus 16-án 11 óra 38 perckor tetőzik, és egy új holdciklus kezdetét hozza. Ahogy ez a holdciklus elkezdődik, lehetőséget kapunk mi is, hogy tiszta lapot nyissunk életünkben főleg, kapcsolati és érzelmi ügyekben.

Ezt az Újholdat Kékholdnak is szokás nevezni, mivel ez a második augusztusi teliholdas holdciklus kezdete. 

Mivel Oroszlán-időszak van, nem meglepő, hogy az Oroszlán-Újholdat az Oroszlánok fogják a legerősebben érezni. Engedd, hogy a legautentikusabb éned ragyogjon, és gondold végig, ki az igazi, hiteles éned. Ez egy embert próbáló időszak lehet a Bakok számára, akik olyan fájdalmakba kapaszkodnak, amelyek hátráltatják a fejlődésüket.

Az Újhold kifejezetten alkalmas az előttünk álló hetekre vonatkozó szándékok megfogalmazására. Használhatjuk energiáit, hogy tisztázzuk, mire szeretnénk összpontosítani az életünkben, mi az, ami valóban boldogságot szerez számunkra.

Mi a mi ajánlásunk? Engedd el magad! Könnyebbnek fogod érezni magad ennek hatására.

Újhold napján szakíts időt arra, hogy új célokat tűzzél ki! Az Oroszlán újhold lelkesítően hat rád. Győztesnek, sőt legyőzhetetlennek érzed magadat. Most bármi újba belevághatsz. 11:39-kor az Oroszlán jelében együtt álló Nap és Hold új megvilágításba helyez jó pár témát. Mindegy, hogy most dolgozol, vagy nyaralsz, otthon maradsz, vagy utazol.

Az Oroszlán újhold az oroszlán szellemét testesíti meg, így ideális időszak az önkifejezéshez. Az elkövetkező hetek a szenvedélyeink újraélesztésének, a kreatív projektek elkezdésének vagy folytatásának, valamint a gyermekkori hobbik újra felfedezésének ideje lesz. Itt az ideje, hogy az örömöt és a könnyedséget helyezzük előtérbe az ötéves tervünkkel szemben.

Imáink hamarosan meghallgatásra találnak

Az Oroszlán energia egyik legjobb oldala a nagyvonalúság, az élet élvezete, az alkotókedv és a kreativitás erősödése. Az Oroszlán jegyéhez tartozik a szív is, így az Újhold aktiválja a szívbéli érzéseinket, vágyainkat. A párkapcsolat mellett szintén középpontba kerülhetnek anyagi lehetőségeink, elakadásaink és az önmagunkhoz való viszonyunk. Lehet, hogy az időszak lezárásokat, elengedéseket is hoz, de ezek csakis olyan dolgok lesznek, amire már nincs szükségünk, fölösleges lenne energiát fektetni bele. A kulcs a konfliktusokhoz, hogy vegyük észre a régi állapot már nem tartható, döntést kell hozni, hogy min változtatunk a megoldás és a harmónia érdekében.

Bármilyen váratlan szituációval kell szembenéznünk, ne ijedjünk meg, mert segítséget kapunk általa a változáshoz, felismerésekhez, amit bevillanó gondolatok is kísérhetik. Még akkor sem szabad engedni a félelmeknek, ha a meglepő hír komoly változást hoz az életünkben, akár úgy, hogy bizonyos kapcsolataink megszakadnak. 

 

Áldás!

 

 

 

loading...