A retrográd Vénusz időszaka alatt sokan szembesülnek nehéz párkapcsolati kérdésekkel, szingliként problémákkal, amik akadályozzák a társra találást. Hatalmi kérdések, rivalizálás, társfüggőség, mérgező kapcsolatok – mind témák, amikkel sokaknak van dolga, “dolgozni valója”. Most minden segítséget megkapunk az univerzumtól, hogy ezekkel elbírjunk, és ha kellően tudatosak vagyunk, szeptember 3-án, a Vénusz ellőre indulásával készen állunk majd a valódi boldogságra, szerelemre is. Addig is gyűrjük ezeket a témákat!

4 szingli csillagjegynek az ősz elhozza a nagy szerelmet. Lássuk, kik ők!

Ikrek

A Vénusz sok csodálót hoz neked, míg az Oroszlán jegyében jár, de a retrográd szakaszban sok akadállyal is szembesülsz. Valami miatt mindig kerülőútra kényszerülsz, vagy a körülmények megzavarják a beteljesülést. Az is lehetséges, hogy ezer felé vagy, ezer felé figyelsz, és egyszerűen nem tudsz dönteni, kit is kellene választanod. Ezek a homályos körülmények egészen hirtelen fognak kitisztulni szeptember 3-tól, amikor a Vénusz előre indul, és az ősz elhozza számodra a nagy szerelmet.

Rák

Az Oroszlán-Vénusz csodálatos érzéseket ébreszthet benned. Ugyanakkor az elfojtásokat, régi sérelmeket is előhozhatja retrográd szakaszában. Társfüggőség, határok meghúzása, manipulálás, elnyomás – ezek mind előkerülhetnek kérdésként kezdődő kapcsolatokban is. Ne felejtsd el, hogy a gyógyulás a célja annak, ha ezek újra előkerülnek. Szeptember 3-ig tudj le minden önismereti munkát, mert onnantól kezdve nem lesz időd ilyesmiken rágódni, inkább a másikkal leszel elfoglalva.

Oroszlán

Csodás időszakot jelent neked az Oroszlán-Vénusz, de a retrográd mozgás hatása éppoly erősen érint. Jelentkező bőven lenne, de épp ez teremthet zűrzavaros helyzeteket. Összejöhetsz egy exeddel. Hogy ez jó ötlet-e, azt csak ti tudjátok megmondani! Ha elég tudatosak vagytok, le tudjátok győzni a korábbi problémákat. Ez azonban küzdelmes, nehezebb periódus. Na de szeptember 3-tól, amikor a Vénusz előre indul a jegyedben, nem lesz több kérdés!

 

Skorpió

Erős igényed van a komoly kapcsolatra, a szenvedély minden aspektusát vágysz megtapasztalni. Arra azonban vigyáznod kell, hogy ez a túlfűtöttség ne nyomjon el minden könnyedséget az alakuló kapcsolatban! Márpedig a retrográd Vénusz alatt jöhet minden, ami féltékenység, manipulálás, régi sérelmek… Viszont ha ezeken túljutsz, márpedig te elbírsz mindezzel, szeptember 3-tól kitárul előtted a világ, és kiteljesedik a szerelemi életed.

astronet