Angyali üzenetekJóslás

Juno anyaistennő elárulja, mit kell tenned Valentin-napon, hogy megerősíthesd a szerelmed

Juno anyaistennő az ókori római vallás szépség és házasság istennője. Továbbá a termékenység, a nőiesség és a hűség szimbóluma is hozzátartozik.

Az ókorban Valentin-napon, vagyis eredetileg Lupercalia idején hozzá imádkoztak a hölgyek szerelemért, eljegyzésért, boldog házasságért és gyermekért.

Ha szeretnéd tudni mi az, amivel Valentin-napon megerősítheted a párod szerelmét, akkor fogadd meg az istennő tanácsait!

Készíts bájitalt!

Persze nem muszáj pont szó szerint kavarnod egyet. De ha gondolod, valóban kikeverhetnél egy koktélt, megihatnátok egy pohár bort és egyszerűen csak a kanapén üldögélve élvezhetnétek egymás társaságát. Fontos lenne megtalálnotok a módot arra, hogy a mindennapok mókuskerekében esténként el tudjatok lazulni. Többet kellene beszélgetnetek és kitárulkoznotok egymásnak. Halk zene mellett beszéljétek meg az aznapi eseményeket, engedjétek ki a gőzt, táncoljatok és néha merjetek egy kicsit becsípni és igazán feloldódni!

Végezzetek rituálét

Manapság mindenki kicentizi az idejét, hogy ne keljen túl korán kelni és mégis minden beleférjen. Pedig egy jó napindító rituálé az egész napot meg tudja határozni. Keljetek fel picivel korábban a pároddal, reggelizetek és kávézatok meg nyugodtan, közben beszélgessétek a várható napról és töltsetek egymásba egy kis lelki erőt. De akár este, vacsoránál is tarthatják a rituálét, hogy már a megtörtént nap eseményeiről beszélgethessetek. Ugyanakkor tarthattok még közös fürdési ceremóniát és persze a szexet is lehet komplett rituálévá varázsolni. Minden ilyen rituálé célja az aktív időtöltés, a figyelem és érzések összpontosítása egy helyre. Tiszteljétek meg ezzel egymást!

Bűvöld el!

Kétségkívül rengeteg hasznos és működő varázsige van. Nem muszáj feltétlenül valódi varázslathoz folyamodni, de azt is megteheted! De talán még ennél is jobb lenne, ha a személyes vonzerőddel akarnád őt elcsábítani. Persze nem csak a külsőségekkel lehet újra és újra megfogni a párunkat, egy új ruhával vagy frizuraigazítással. Inkább adj elő neki egy szexi táncot, valami kis vetkőzős show-műsort és ezekhez hasonlót. De az érzéki habfürdőzés vagy masszázs sem utolsó! Illetve ne csak Valentin-napon, hanem a hét összes többi napján érdemes ilyen formán megünnepelnetek a szerelmeteket!

Játszatok!

Hogy az ágyban vagy a számítógép előtt, az szinte teljesen mindegy! Engedd meg magadnak és a párodnak, hogy ismét gyermekek legyetek, játsszatok és bolondozzatok. Szerezzetek be erre és persze az év összes többi más napjára társasjátékokat, (akár „felnőtt” változatott) kártyázzatok, de akár online is játszhattok. Ha pedig inkább az ágyban mókáznátok, akkor is rengeteg lehetőségetek akad, mint a tejszínhab, a csoki bugyi és más hasonló nyalánkságok, illetve szexjátékok. Legyen Valentin-napon, de minden más egyéb héten is, amikor ismét gyerekekké váltok!

Irány a romantikus program!

Mozduljatok ki a négy fal közül! Irány a romantikus sétakocsikázás, vonatozás, gyertyafényes vacsora, meghitt andalgás egy mesés parkban. De ne csak Valentin-napon tegyék, hanem mindig csak otthon vagytok, hamar be lehet tokosodni és nem csak ti magatok, de a kapcsolatotok is fásult lesz. Nem kell mindjárt földkörüli turnéra menni, de legalább a szomszéd városig vagy a belvárosban található programra. Még csak költségekbe sem kell verni magatokat. Nem csak a hangulatotok, de a kapcsolatotok szintje is emelkedettebb lesz, ha néha kimozdultok!

loading...