Uncategorized

Ma a szeretet és a szerelem angyalai üzentek pároknak és a szingliknek egyaránt

Elkaptuk és megkérdeztük őket. Mert imádjuk ezt a napot és reszkető gyomorral várjuk. Mert nem akarunk egyedül lenni. Mert szerelmért és romantikáért sóhajtozunk. Ezért Anael a szerelem, Chamuel a kapcsolatok és Cassiel a magány arkangyala összegyűjtötték a pároknak és egyedülállóknak szóló üzeneteiket, amelyek segítenek tökéletessé tenni, átvészelni, vagy éppen megérteni ezt a napot!

Ne hasonlítgasd magadat másokhoz

Mint ahogy általánosságban véve is hasznos tanács, Valentin-napkor meg különösen azzá válik. Ha egyedülálló vagy és egyedül töltöd a napot, akkor se azt lesd egész nap mások milyen szerencsések és te mennyire nem. Ne irigyeld tőlük a boldogságukat, mert azzal csak magadat mérgezed. Inkább kívánj nekik sok boldogságot és gondolj arra, jövőre már te is ugyanilyen boldog leszel. De ezt ne keserű beletörődéssel vagy színlelt közönnyel tedd, hogy az egész téged nem is érdekel. Nem ciki és nem baj, ha érdekel. Hiszen a nők többsége erre van kódolva, szerelmet, biztonságot, meghittséget és romantikát akarnak. Szóval ne a szégyenedet, a szomorúságodat, a fájdalmadat lásd a napban, hanem az álmodat, a célodat, hogy jövőre te is itt szeretnél majd tartani!

Ám fordítva se hasonlítgass. Vagyis ha párkapcsolatban élsz és a kedvesed lehozza neked a csillagokat, eszedbe se jusson lesajnálni a „szegény” szingliket. Nem szegények, nem szerencsétlenek, egyszerűen másik életszakaszban vannak. Ha sajnálod őket csak negatív energiákat küldesz feléjük. Inkább kívánd nekik, hogy ugyanolyan boldogak legyenek, mint te.

Nem kell mindennek tökéletesnek lennie

Mindenki tökéletesen akarja eltölteni a napot, illetve estét. Gyertyafény, vacsora, zene, séta, szerelmi vallomás, mesés ajándék, új fehérnemű szett, fantasztikus éjszaka. Nem baj, ha ezek közül pár kimarad vagy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy „elterveztétek” vagy a nagy könyvben meg van írva. Nem a pucc, a körítés a lényeg, hanem maga a szándék, az, amit éreztek. Nem kell bedőlni annak, hogy csak akkor lehet szép és emlékezetes, ha minden tökéletes és úgy történik, ahogy a filmekben. Persze, értékelendő megakarod adni a módját, de sose feledkezz meg az eredeti célról, hogy ez csupán egy megemlékezés, de az év minden napján ugyanúgy kell szeretni. Mert minél jobban hajszolod a tökéletességet, annál kevéssé fogad élvezni a napot és minden hibánál csak egyre rosszabb lesz a kedved. Ha tökéletesre napra vágysz, akkor ne stresszeld magadat fölösleges dolgokkal. Ne azzal foglalkozz milyenek lát a világ, vagy mit akarsz mutatni a párodnak, hanem megélni akard vele ezt a napot.

Ne csak Valentin-napon szeress

Ne arra használd ezt a napot, hogy a boldogságodat mások orra alá dörgöld, de ne is arra, hogy szemetszúróan sajnáltasd magadat. Mert nem csak Valentin-napon van szerelem. Az év összes többi napján is szeretned kell a kedvesedet. Tehát ne csak ezen alkalomból légy vele különösen megértő, kedves, vagy nyitott az ágyban, ne csak most tegyél a kedvére, hanem az év többi napján is. Különben akkor te is csak a világi illúziónak dőlsz be, hogy aznap látványosan ki kell kimutatnod az érzéseidet, mert ezt várja tőled a kedvesed, a társadalom meg persze a kereskedelem. Pedig valójában mindennap Valentin-nap van egy párnak.
Az egyedülállóak pedig ne csak ezen a napon sóhajtozzanak egy pár után, ne csak aznap álmodozzanak a halhatatlan szerelemtől. Ha elégedetlenek jelenlegi életükkel, akkor tegyenek meg mindent azért, hogy megtalálják a kedvesüket.

Ne feledkezz meg önmagadról sem!

Ne csak a napot, a párodat vagy a leendő kedvesedet szeresd, hanem önmagadat is! Elvégre te vagy önmagad leghűségesebb, legodaadóbb és legkedvesebb párja. Neked kell elsősorban gondoskodnod testi és lelki szükségleteidről, a boldog életedről és nem a párodnak. Ez pedig simán felér egy szerelemmel, és ettől még nem leszel nárcisztikus vagy egoista. De ünnepeld meg ezt a napot önmagaddal is! Különösen, ha egyedülálló vagy, úgy még jobban fogod érteni és értékelni, hogy ez a te napod is. Vegyél magadnak új ruhát, hívd meg magadat egy kávéra és süteményre, kedveskedj a testednek és lelkednek, mintha csak önmagaddal randevúznál. Mert ez is ugyanolyan igazi szerelem, ha képes vagy feltétlenül szerezni önmagadat, mert ez az alapja az összes többi szerelemnek és kapcsolatnak.

Kerüld a „De jó lenne, ha…” játékot

De jó lenne, ha mindennap ilyen szép lenne. De jó lenne örökké így maradnánk. De jó lenne, ha engem is szeretnének. De jó lenne, ha lenne valakim. Szinglik és párok egyaránt mondanak vagy gondolnak ilyeneket. Pedig nem szabadna. Hiszen a feltételes mód nem vezet sehova és az Univerzum sem tudja értelmezni, hogy most akkor is jó is vagy csak jó lenne? Meg amiben „de” van, eleve megtöri a varázst, mert miért „de”? Ezzel csak azt éred el, hogy elveszíted az Univerzum támogatását mert instabilitást érzékel. Pedig ő csak a stabil célokat tudja támogatni, amiket konkrétan elrendelsz és vágysz rá. Így akarva akaratlanul is magad alatt vágod a fát a jövőre nézve, főleg ilyen mágikus napon, mikor telítődnek az energiák.
Különben is, miért ne lehetne minden napod ilyen szép? Vagy miért ne szeretnének vagy lehetne valakid? Ne az okokat, a kibúvókat keresd, mert túl a sok a munka miatt nem értek rá annyit együtt lenni, minőségi időt tölteni vagy mert csúnya vagy és buta és ezért nem kellesz senkinek. Ezek csak kibúvók, kifogásokat, mert bármit elérhetsz és megteremthetsz ha veszed a fáradtságot bátran cselekedni és nem félni a kudarctól. Szóval hajrá, képzeletbeli helyzetek helyett inkább teremtsd meg amire vágysz!

Áldás!

 

loading...