Angyali üzenetek

Rafael arkangyal ma arra kér, hogy ne foglalkozz a gondokkal

Rafael arkangyal arra kér, hogy ne foglalkozz a gondokkal, ne koncentrálj az aggodalmaidra, ne figyeld a félelmeidet és ne ragaszkodj a sérelmeidhez. Ezek olyan toxikus energiák, amelyek megbetegíthetnek. Ahelyett, hogy folyamatosan sorolod magadban a sérelmeidet, vagy a nehézségeidet listáznád, esetleg a félelmeidet és aggodalmaidat tartanád észben inkább add át mindezeket a gyógyító angyaloknak.

Ma érdemes elvégezned egy egyszerű angyalmeditációt.
Keress egy csendes helyet, hunyd le a szemed, csendesedj el, majd jelenítsd meg magadban az alábbi képeket:

Rafael arkangyal és gyógyító angyali serege smaragdzöld és arany ragyogású angyalcsoportként állnak előtted. Képzeletben jelenítsd meg az összes sérelmedet, aggodalmadat, félelmedet, megbántottságodat és gondodat, majd ezek sötét energiáit add át Rafael arkangyalnak és gyógyító angyalainak. A gyógyító angyalok a mennybe viszik ezeket a sötét, negatív képeket, hogy ott isten gyógyító szeretete ismét ragyogó fénnyé változtathassa, meggyógyíthassa őket. Rafael arkangyal és a gyógyító angyalok ezután isten ragyogó gyógyító fényével töltik fel a testedet, a lelkedet, az elmédet, az aurádat és az egész teremtett valóságodat. Lásd és érezd, ahogy ez a gyógyító smaragdzöld-arany fény feltölt, átjár és körülölel. Annyi időt időzhetsz ebben az égi szeretetben, amennyit csak akarsz.

Miután átadtad a félelmeidet, aggodalmaidat és gondjaidat az angyaloknak azonnal megkönnyebbülést tapasztalhatsz meg, és azt is észreveheted, hogy teremtett valóságod valóban változni kezd az angyali beavatkozásnak köszönhetően.

loading...