Angyali üzenetek

Gábriel arkangyal üzent ma neked: Pazar bőség érkezik feléd hamarosan

Pazar bőség érkezik feléd hamarosan, adj életet az álmaidnak. Tápláld magadat és másokat.

Angyalaid szerint a  kemény munka,és a kreativitásod nagy eredményeket hoz számodra. Midasz király aranyérintése a tied, bárminek szentelsz figyelmet, az növekedésnek indul. Házasság, gyerekek, anyaság, kreativitás-ezek mind pozitív hatással vannak rád, akár gyereket szeretnél, akár növényeket, vagy állatokat gondozni, vagy egy új terv, üzlet növekedését segíteni, a kreatív képességeid sikerhez fognak vezetni.

Élvezd az élet gyönyörű dolgait, tudva, hogy megérdemled azokat. Gondoskodj a testedről masszázs, jóga, vagy más dolgok segítségével, amitől egészségesnek, elevennek érzed magadat.

Gabriel arkangyal a hírnök, aki a várakozó-és az adoptáló szülőket vezeti, vagy az újonnan született terveket. Hívd őt, hogy növeld a kreatív ötleteidhez szükséges inspirációt, és kérd, hogy adjon bátorságot, és lehetőséget, hogy kifejezhesd azokat. Gábriel a megújulás, a feltámadás, a kiegyensúlyozottság és a tisztaság szolgálatában áll.

Gabriel kifejezetten a cselekvő képesség és a cselekvés Angyala. Amennyiben hozzá fordulunk segítségért, hamarosan energikusabbak és eredményesebbek leszünk, mint azelőtt.  Útmutatást ad: ha munkahelyet keresünk, ha különböző változások állnak előttünk (mint például költözés, nagyobb beruházás), ha nem látjuk az élet értelmét, s szeretnénk megérteni életünk valódi célját.

Segít ha letérünk lelki ösvényünkről, ha új kapcsolatba kezdünk vagy családot szeretnénk alapítani, ha álmainkat és látomásainkat meg akarjuk érteni, ha spirituális látásunk akadályozott.

 

Esti megnyugtató üzenet érkezett angyalaidtól: boldog idők jönnek

 

loading...