Jóslás

Válassz egy kártyát és ismerd meg a rád váró eseményeket

Első kártya

A legpozitívabb kártya a 3 közül, ami azt jelzi, hogy a vágyad biztosan teljesülni fog. És valószínűleg még gyorsabban is, mint amire számítottál.
Ez a kártya a jövőben is pozitív változásokat és szép kilátásokat jelképez. Sokat küzdöttél, harcoltál és ennek most lesz meg az eredménye. A jutalmat el fogod érni, mert sosem adtad fel.

Energiád, munkabírásod megsokszorozódik. Sokkal vállalkozóbb szellemű leszel,  mint általában: itt az ideje, hogy megvalósítsd régóta tervezett elgondolásaid is. Karriered építgetése során azonban őrizd meg realitásérzékedet: ha túlságosan optimista vagy hiszékeny vagy, komoly veszteségekkel kell számolnod!

Második kártya

Ez a kártya azt jelzi, hogy a magasabb erők gyakran irányt adnak az életedben. Ez azt jelenti, hogy amit tervezel, biztosan el fog jönni.
Ez a kártya inspirálja a reményt, és az egyik legbefolyásosabb erőnek számít. Sosem szabad feladni semmit, amiben hiszel.

Ha ihletettséged elkötelezettséggel párosul, végre megszilárdíthatod szakmai pozíciódat. Kollégáid, – ha vezető beosztásban van, alkalmazottaid -meglehetősen szubjektíven ítélhetnek meg, bár a komoly teljesítmény rájuk is benyomást gyakorol. Csak megfontoltan költekezz, hamarosan pénzügyi gondokkal kell számolnod!

Harmadik kártya

Ez a kártya elsősorban a csend és a harmónia jelképe. Azt jelzi, hogy teljesülni fog a kívánságod, de ez időbe telik. Olyan időszak jön, amikor minden körülmény sikert hoz a számodra.
A kártya azt is mondja, hogy nyugalmat kell találnod és békét magadban. Higgy a képességeidben, a szívedben és a jutalom sem marad el. Nem azonnal tudod elérni a célt, de ha türelmes vagy, hamarosan igazán boldog lehetsz és elégedett.

 

loading...