Angyali üzenetek

Advent negyedik angyala üzent- figyeld tiszta szívvel, hogy hallhasd

A negyedik vasárnap angyala

Lila lepelben lép elénk

A karácsony előtti utolsó vasárnap egy nagy, halványlila lepelbe öltözött angyal jelenik meg az égbolton, és járja be az egész Földet. Kezében lantot tart, azt pengeti, és közben szépen énekel hozzá. De ahhoz, hogy meghallhassuk, szívünk tiszta kell, hogy legyen, és jól kell figyelnünk.

A Béke nagyszerű dalát énekli, mely a karácsonyi gyermekről és Isten birodalmáról szól, mely eljő majd a Földön. Sok kis angyal kíséri a nagy angyalt, együtt énekelnek és örvendeznek a mennyben. Daluktól valamennyi mag, mely a földben szunnyad, felébred, és maga a Föld is figyel.

Miután megérkezett már a Hit a Remény és a Béke az emberek szívébe az adventi angyalokkal, érkezik meg advent negyedik vasárnapján a Lila angyal. Érkeztét finom éteri hangok kísérik, amik megnyitják előtte az utat. A zene varázsa ellepi az emberek szívét és örömet és szeretetet varázsol a hideg szívekbe is. A Lila angyal az Öröm és a Szeretet Angyala. A lila szín az egyensúly színe. Az ék kékje megérkezik a földi pirosba, és lilává varázsolja azt. A legspirituálisabb küldetés maga a földi sík, az élet. Megvalósítani mindazt a földön az anyagba, ami a lelkünkben már rég ott van. A Lila angyal segít hidat nyitni a végtelen és a föld között.

Gyújtsunk meg egy lila gyertyát és tegyük be a kedvenc zenénket. Hagyjuk, hogy a zene dallama áthassa a testünk, lelkünk. Érezzük át a zene varázsát és hagyjuk, hogy örömmel és szeretettel árasszon el bennünket. A lila angyal velünk együtt fog táncolni a zene dallamára. Ha tiszta szívvel figyeljük megérezhetjük őt is mellettünk.

loading...