Angyali üzenetek

Hétfői angyali üzeneted: az életed tele van csodákkal – fogadd hát el

Ez az üzenet arról szól, hogy hogyan engedheted be az életedbe azt az égi segítséget, amelyet te magad kértél, és amelyre olyan nagy szükséged van:

Az életed tele van csodákkal. Valójában az élet természetes közege a csodák világa. Az a természetes, hogy csodák történnek veled, nem pedig az, hogy a csodák hiányában élsz.
Ma figyeld meg az életed csodáit. Ma tudatosítsd magadban, hogy a csodák természetesek. A csodák a szeretet megnyilvánulásai, amikor a szeretetre hangolod magad, csodák történnek veled. Amikor pedig elzárod magad a szeretettettől, a csodáktól zárod el magad.
A csodákat az ég küldi neked, válaszul az imáidra, kéréseidre és fohászaidra. Akár tudatosak voltak ezek az imák, akár tudatlanul kértél, az ég mindig egy-egy csodával válaszol a kérdésedre. Olyan csodával, amely megváltoztatja azt a helyzetet, amellyel kapcsolatban kértél.
Ezeket a csodákat azonban fel kell ismerned, el kell fogadnod, és be kell engedned az életedbe. A csodákat nem irányíthatod, azaz nem tervezheted meg őket, nem találhatod ki őket előre, és nem írhatod meg a forgatókönyvüket. Épp ezért a csodák sem olyanok lesznek, amilyennek a csodahiány pillanataiban elképzelted. Emiatt érdemes ma elengedned a kontrollt. Érdemes hátralépned, és érdemes hagynod, hogy az égi beavatkozás csodákat teremtsen az életedbe.
Fogadd el a mennyei segítséget pontosan abban a formában, amelyben érkezik. ez nem az a forma, amelyre számítottál, és amelyet elképzeltél a csodahiány állapotában.

Ne akard irányítani, vagy szabályozni a csodákat, egyszerűen engedd a csodákat a napodba és az életedbe. 

loading...