Angyali üzenetek

Vasárnapi angyali üzenet: Jelek

Az angyalok ma arról biztosítanak, hogy mindig veled vannak, és midig jelekkel vezetnek téged:

A jelek ott vannak körülötted minden pillanatban, de néha nem veszed észre azokat, néha félreérted azokat, néha pedig olyasmit hiszel jelenek ami nem is jel.
Az Ég üzenetei mindig szeretetteljes, biztonságos, felemelő és gyógyító formában érkeznek.

Az Ég jelei sohasem okoznak fájdalmat, nem sodornak veszélybe, nem ijesztőek és nem járnak félelemmel.

Semmi, ami fájdalmat okoz, veszélybe sodor – főleg életveszélybe –, megijeszt vagy félelemmel tölt el nem jel, és nem az Ég a forrása. Ezt azért kell észben tartanod, mert ezek az események, amelyek fájdalmasak, veszélyesek, ijesztőek és félelemmel teliek az egó céljait szolgálják. Ezeket az eseményeket az egó tekinti jelnek, és az egó értelmezi őket üzenetnek. Ha ezeket az eseményeket követed, az egót követed, az pedig csak még több fájdalmat, veszélyt, rémületet és félelmet hoz az életedbe.
Az Ég valódi jelei mindig szeretetteljesek, biztonságosak, felemelőek, gyógyítóak és örömteliek. Az ilyen jeleket érdemes követned, mert ezek még több szeretetet, biztonságot, vezettetést, gyógyulást és örömöt hoznak az életedbe.

Ma arra biztatunk, hogy mostantól csak a szeretet jeleit kövesd, mert azok egyenesen a boldogság valóságába vezetik az életedet.

loading...