Angyali üzenetek

Gábriel Arkangyal üzent neked: készítem aranyló harsonám, jó híreket hozok

Talán veled is megtörtént az mostanában, hogy nehézség, talán kiúttalanság érzése fogott el. Lehet, hogy úgy véled, elfogytak az eszközeid ahhoz, hogy megoldj egy problémás helyzetet – bár lehet, hogy mostanáig valahogy megbirkóztál vele.

Kétségbeesett is lehetsz, tanácstalan, hogy mit tegyél mindezzel. Nem érted, hogy miért kapod a “büntetést”, hiszen te mindent megtettél, és mégsem sikerül a dolog úgy, ahogy szeretnéd, nem oldódik meg, vágyaid, elképzeléseid szerint.

Ne félj, mert Gábriel arkangyal jelenleg készíti elő aranyló harsonáját, hogy új kezdeteket, jó híreket hozzon számodra…

Gábriel a Feltámadás, a Megújulás, a Megtisztulás arkangyala. A Gábriel név azt jelenti: Isten az én erőm. Ha megfújja a harsonáját, akkor a holtak életre kelnek, és új, tiszta időszámítás kezdődik – a régi rossznak egyszeriben vége van.

Gábriel örömet hoz a bánat idején, reményt a depresszió idején, szabadságot a rabság idején. Segít, hogy felismerd az életcélodat. 

Erőt is ad, hogy cselekedj, hogy tudj előre mozdulni. Segítségével elfogadhatod az élet ajándékait, és ő segít elmosni azokat az önkorlátozó hiedelmeket is, hogy nem vagy méltó valamire, avagy nem engedhetsz meg magadnak valamit, ami pedig boldoggá tenne téged.

loading...