Angyali üzenetek

Mai üzeneted: Ideje továbblépni

Őrangyalaid mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni. Ám miután szabad akarattal rendelkezel, csak akkor segíthetnek, ha megkéred rá őket. Az angyalok azon erős és szeretetteljes mennybéli hírvivők, akiket nem köt tér és idő, így szüntelenül képesek segíteni neked minden apró-cseprő dologban.

Amikor behívod az angyalokat, hogy segédkezzenek életed bármely területén, minden boldogabbá, egészségesebbé és könnyebbé válik. Ahelyett, hogy szükségleteid kielégítésén fáradoznál, varázslatos összhangot, gyógyulást és belső békét tapasztalhatsz.

Az angyalok azért hozták el neked ezt a kártyát, hogy segítsenek bevallanod önmagadnak, hogy itt a távozás ideje. Tudod jól, melyik helyzetre utalnak. A hűség és a félelmeid miatt tétováztál a távozásoddal kapcsolatban, azonban az angyalok biztosítanak arról, hogy ez a legjobb út. Az átmenet során legyél szoros kapcsolatban az angyalokkal, hogy biztosítani tudd a harmonikus átmenetet minden érintett számára. Add át vétkeidet és minden más negatív érzésedet a mennyeknek, hiszen most fenn kell tartanod energiáid emelkedett állapotát.

A befejezés csupán egy új kezdet, és mi melletted leszünk minden egyes fázison és cikluson át.

loading...