Angyali üzenetek

A Sors Angyalai azt szeretnék, ha tudomásod lenne néhány dologról a sorsoddal kapcsolatban

Uriel, Hachamel, Melathiel és Metatron a sors angyalai. Elárultak 6 fontos dolgot a sorsoddal kapcsolatban, amiről úgy gondolták, hogy érdemes tudnod. Ez segíthet a megértésben, a tisztánlátásban és akár megkönnyítheti a dolgodat a mindennapokban.

• Hachamel a helyes megtalálásának, az életútnak és a sorsnak az angyala.
• Melathiel az életút, és a sorsfeladat angyala.
• Uriel arkangyal pedig, mint az Akasha Krónika őrzője, szintén tudomása van a sorsunkról.
• Metatron, szintén a sors angyala, az átmenetek angyala és aki segít az emberek és égiek közötti kapcsolat kialakításában.

1. Létezik Szabad akarat

Attól még, hogy van sors, létezik a szabad akarat. Van beleszólásod abba, mi történjen veled. Az álmaid a saját vágyaid, ahogy te teremted meg az eszközöket az elérésükhöz is. A jövőd folyamatosan alakul, méghozzá itt és most a jelenben. A jóslaton, az asztrológiai elemzéseken mind-mind lehet változtatni. Ha csak te magad nem döntesz úgy, hogy lemondasz az irányításról, akkor nagyon is van beleszólási jogod az életedbe.

2. Nincs olyan, hogy értelmetlen az életed

Mindenki okkal születik erre a világra. Mindenkinek van célja, személyes sorsa. Nem az számít, hogy világmegváltónak születik az embernek vagy „átlagembernek”. Senkinek sem értelmetlen a létezése. Feladatod van ebben a világban, különben nem léteznél. Te nem egy hiba, egy felesleges jelenség vagy a világban. Bármi is történjék, bárhogy is érzed magad: van értelme az életednek.

 3. Minden találkozásnak oka van

Ahogy a te létezésed sem értelmetlen, úgy a találkozások sem véletlenek az életedben. Mindenkivel okkal találkozol. Akár jó barát, akár illető ellenség. Lehet egy fájó szerelmi kapcsolat vagy egy idegen. Mindenkivel azért találkozol, mert adnia kell valamit – vagy te neki. Mind tanítjuk, terelgetjük egymást. Nemcsak előző életbeli találkozásokról van szó, és nem is  pusztán a karma egyensúlya miatt kell találkozni. Rengeteg az első, de mégis fontos találkozás.

 

 

4. Minden esemény is okkal történik

Okkal történik a tragédia, a szakítás, a baleset, a gyógyulás, a házasság. Minden, ami örömöt vagy éppen bánatot okoz. Semmi sem véletlen. Mindenben ott rejlik egy lecke, egy tanítás, egy fontos tapasztalás számodra. Lehet, hogy elsőre nem érted az okát, nem jön át a lecke, de hidd el, idővel mindig, minden világossá válik.

5. Ismerd meg önmagad

Minél inkább megismered önmagad, annál közelebb kerülsz a vágyaidhoz, a lelkedhez, az isteni részedhez. Annál szebb, boldogabb, békésebb lesz az életed. Ezt pedig számos módon megteheted. Nem kell hozzá feltétlenül látnokhoz fordulnu, netán jóskártyát vagy bármilyen más eszközt használni. Elég az, ha meditálsz, rendszeresen magadba nézel és figyeled a gondolataidat.

6. Beleszólhatsz mások életébe, de nem szerencsés

Sokszor érezhetünk erős késztetést arra, hogy beleszóljunk, beleavatkozzunk valakinek az életébe. Természetesen jó szándékkal. Ezt meg is tehetjük, hiszen létezik szabad akarat és kétségkívül hatással vagyunk egymás életére. Ugyanakkor az angyalok szerint nem érdemes, nem szerencsés megtenni. Mindenkinek megvan a maga sorsa és joga arra, hogy alakítsa az életét és ezt meg kell nekik hagyni.

loading...