Jóslás

Esti jóslatom elkészült: megmutatja az irányt, hogy merre haladj!

Ma a Lenormand csodálatos lapjait hívtam segítségül.

Rendíthetetlenül és stabilan áll a Torony lapja a kártyán.

 Itt csak egy irányba lehet haladni, mintha önmagában is irányt mutatna. Hogy merre? Előre és felfelé. 

Egyre magasabbra és magasabbra. Magadon belül… Magasabb szintekre… Nagyobb rálátásra… Ehhez persze erős alapok is kellenek, így bármit is szeretnél elérni, ahhoz sok befektetett munka kell, sok tanulás. Néha egy kis elszántság, máskor kitartás és mindenképpen előre vivő célok. Légy nyitott és ha már ilyen magasan vagy, jobban meg tudod hallani az égi világokból jövő információt. Mennyire különleges is, mikor kicsit kívül helyezkedve a problémán, felülről rá tudsz nézni a dolgokra, az életedre és meglátod az igazi összefüggéseket.

Talán hivatalos dolgokkal foglalatoskodsz. Egy ügyben lépned kell, vagy épp kezedbe kell venni az intézkedést. Néha a bürokrácia útvesztői kisebb „csatába” tudja kényszeríteni az embert, de akkor is el kell intézni. Ha van valami ilyen dolgod, ne húzd tovább, intézd el!   Biztosan kapsz hozzá támogatást és így könnyebben is fog menni.

Néha jól jön egy kis visszahúzódás, mikor egyedül tudsz lenni és töltekezhetsz. Ha gondolod, csak pihenj és ne csinálj semmit. Esetleg átgondolhatod hol is tartasz most és mi az, amin változtatnál.

Ha nagyra törő terveid vannak, továbbtanulnál, elvégeznél egy tanfolyamot, akkor most jó ötleteket kaphatsz hozzá. Hagyj időt magadnak az átgondoláshoz, a tervezéshez, így biztosan jó döntést fogsz hozni. Erős alapokra építs!

loading...