Angyali üzenetek

Ma Mihály arkangyal üzenetével érkezem Hozzád: sok szép újat kapsz

Ma Mihály arkangyal üzenetével érkezem Hozzád, aki arra kér, engedj el minden túlhaladott, lejárt és visszahúzó helyzetet, szokást és kapcsolatot az életedből! A változásban – amelyben most vagy – sok szép újat kapsz, de búcsúznod is kell.

Mihály arkangyal erőt és bátorságot önt a szívedbe, ha a segítségét kéred ehhez a nagy feladathoz. A Teremtő és az angyalok is tudják, hogy fájdalmas és félelmetes az elengedés, éppen ezért minden támogatást megadnak Neked, ha hozzájuk fordulsz.

Az elengedés kilépés a komfortzónádból. Megengedése annak, hogy a dolgok ezentúl másként történjenek mint ahogy megszoktad. Talán már a gondolat is ijesztő, hogy búcsút vegyél egy szokásodtól, a munkahelyedtől, egy barátodtól, vagy akár a társadtól. Mégis – ha őszintén a szíved mélyére nézel – ott már valami más, valami új iránti vágy tüze lobog, és jól tudod, hogy erre vezet az utad.

Vannak kikerülhetetlen változások az életedben. Ezeket előre betervezte a lelked, mint afféle kötelező pontokat, mert az életfedadatod, a lélekvállalásod teljesítéséhez ezeken keresztül fogsz eljutni. Ha azt érzed, hogy egy változást a külvilág kényszerít ki belőled, akkor csak az egód tiltakozik. A Szabad Akarat az Univerzum egyik legerősebb törvénye, amellyel senki nem szállhat szembe. Néha azonban emberi énünk nem lát rá a Felsőbb Én magasztosabb céljaira, és ezért érezheted azt, hogy valami az akaratod ellenére történik veled.

Ma gondolkodj el azon, hogy mit kellene már elengedned! Mi az, ami inkább csak megszokás, mint öröm? Mi az, ami inkább csak biztonság, mint boldogság?

Talán az életmódódat kell megváltoztatnod, és ideje elengedni valmilyen rossz szokást. A spirituális fejlődés egy bizonyos szakaszában például könnyen lehet, hogy a tested más ételt kíván, mint amit megszoktál, esetleg elkezdesz rosszul lenni a cigarettától, vagy a koffeintől. Lehetséges, hogy a körülményeiden kell változtatnod. Talán új otthonra, vagy új munkahelyre lenne szükséged ahhoz, hogy az életcélod felé haladhass. Az sem kizárt, hogy a régi baráti társaságodhoz való kötödésedet kell elengedned, mert mindenki számára teher már a szinte kötelezővé vált együttlét. És az is előfordulhat, hogy azok közé tartozol, akiknek a párkapcsolatát kell elengednie.

Mivel most a karmikus kapcsolatok megdolgozásának ideje van, a lejárt kötődések előbb-utóbb felbomlanak. Sokan a másik féltől várják az első lépést, mert nem merik kimondani, hogy vége. Márpedig az, aki igazán tiszteli a társát, az jót akar neki, és megadja számára a lehetőséget a boldogságra és a továbblépésre. Ha mindenki csak vár, azzal a felszín alatt egyre nagyobb feszültség keletkezik, és a búcsúzás meglehetősen méltatlan lesz az együtt megélt évekhez vagy évtizedekhez.

Az elengedésben szeretet van és elfogadás. Az elengedés nem lemondás, hanem tisztelete. Az elengedés a ragaszkodás ellenkezője, bizony túl a komfortónán, és igen, éppen ezért ijesztő lehet. De aki már megtapasztalta, jól tudja, hogy ennél nagyobb szabadság nem létezik.

Ha rájöttél, mit kell elengedned, engedd el a folyamat lezajlásával kapcsolatos gondolataidat is! Engedd át az irányítást a Teremtő Tiszta Tudatosságának, és fogadd el a segítséget! Ha tudsz hinni abban, hogy minden érintett fél számára van jó megoldás, akkor az meg is fog érkezni. Bízz a csodákban! Bízz az angyalokban!

Mihály, Raziel, Uriel- ez a három nagy Arkangyal küldött ma neked esti tanácsot

 

loading...