Angyali üzenetek

Mihály, Raziel, Uriel- ez a három nagy Arkangyal küldött ma neked esti tanácsot

Raziel arkangyal arra figyelmeztet, hogy semmi sem az, aminek látszik, így mindig törekedj arra, hogy más szempontból is megvizsgáld a dolgokat.

Raziel azt üzeni:„Ahogy egyre feljebbről tekintesz az életre, szellemi megértésed is magasabb szintre emelkedik. Gondolkodásod legyen nyitott, és engedd el a korlátozó ítéleteket és illúziókat. Figyelj oda a jelekre: a háromszor vagy többször előforduló információkra. Figyeld meg a fizikai látványokban és pszichikus képekben jelentkező mértani alakzatokat. Tudd, hogy növekvő tudatosságod megváltoztathatja a kapcsolataidat és a karrieredet érintő céljaidat. Én végigkalauzollak e változásokon, hogy az életed tükrözze a benső átélésedet.”

Uriel arkangyal arra ösztönöz, hogy keresd fel a lelked mélységét, és ismerd meg önmagad, az igazi énedet. Hamarosan rájössz arra, hogy nem minden vágy, álom megfelelő a számodra, tehát az amit elképzelsz, a valóságban teljesen másként fog működni. Kérd Uriel segítségét, ha túlzásokba esel, és nem találod az okát

Ő meglátja az összefüggéseket a szívedben rejlő kétségek és az életben átélt túlzások között. Mostanában menekülsz a saját gondolataid elől? Eszel, iszol, dorbézolsz, csak ne kelljen szembe nézni önmagaddal?

Kérj angyali segítséget ehhez a lépéshez és Uriel leveszi a terhet a válladról!

Mihály arkangyal a segítségedre siet mindig, ha bajba kerülsz. Nagy szükség lesz az energiáidra, és azok a dolgok, amelyeket még  tavaly kezdtél el, hamarosan be fognak érni.

Mihály arkangyal egy felekezetektől független, nagy hatalmú védőangyal, aki választ ad fontos kérdéseinkre. Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja akaratunkat, és nem avatkozik be kérés nélkül. Ám ha egyszer a segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és mindenféle módon támogatni fog bennünket.
Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem, ezért ő a rendőröknek is védőszentje. Bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain.
Ráadásul Mihály arkangyal ismeri mindannyiunk isteni életcélját, sorsfeladatát. Ez azt jelenti, hogy tehetségünk és érdeklődésünk segítségével mindannyian egy küldetést teljesítünk, amellyel mások hasznára lehetünk.
Ha nem vagyunk tisztában magasabb rendű életcélunkkal, Mihály arkangyal segít, hogy megtaláljuk.
Mihály arkangyal neve annyit tesz: „Istenhez hasonló”. Ha az ő segítségét kérjük, a Teremtő jobbkezének, az isteni akarat és szeretet hírnökének segítségére számíthatunk. Száz százalékig megbízhatunk benne, és mindig kristálytiszta útmutatást ad.

 

loading...