Angyali üzenetek

A Szeretet Angyalának tanácsai segíthetnek, hogy változtass az életeden

A szeretet megtisztítja a lelkedet: Anael első tanácsa arról szól, hogy ismerd fel, hogy a szeretet milyen sokoldalú! Ez a tisztító erő képes megtisztítani a lelket és a testet. Általa legyőzheted a félelmeidet, elengedheted a rossz emlékeidet és a sérelmeidet.

A szeretet képessé tesz arra, hogy megbocsáss magadnak, másoknak, ezáltal pedig feloldozást nyerhetsz a vétkeid alól. Emellett segít, hogy megváltozz, mert önkéntelenül is formál, jobb emberré tesz, valamint általa a rossz szokásaidtól is megszabadulhatsz.

A szeretet tettekre sarkall: A szeretet egy folyamatosan mozgásban lévő energia, ami akkor érzi jól magát, ha áramlik, vagyis továbbadják, teremtésre használják.

Emiatt érezheted úgy, hogy szeretnél megölelni valakit, jót cselekednél, vagy csak csinálnál valamit.

A szeretet azon dolgozik benned, hogy valami szépet, jót teremts, önzetlen dolgot tegyél, de ugyanerre van szükséged akkor is, ha a Vonzás Törvényét használod.

Az önszeretet a kulcs mindenhez: Ha szeretnél részesülni a szeretet nyújtotta örömökből és csodákból, akkor előbb szeretned kell magadat, mert ameddig ez nem történik meg, addig mások sem tudsz teljes szívvel szeretni.

Azt se felejtsd el, hogy úgy nagyon nehéz bevonzanod a jó dolgokat, ha közben nem hiszel abban, hogy tényleg megérdemled, de a negatív gondolataiddal ugyanezt akadályozod. Ha azonban szereted magad, azt az embert, aki vagy, akkor tudod, hogy megérdemled a csodákat, és azt, hogy olyan életet élhess, amilyenre vágysz.

Az égiek szeretete mindent megad: védelem alatt állsz, támogatnak, mindenben segítenek, amiben képesek.

Amikor teljesen biztosan tudod, hogy az égiek szeretnek, akkor azt is elhiszed, hogy tesznek azért, hogy boldogságban, békességben, szeretetben élj, valamint a mennyei szeretetük képes meggyógyítani.

A szeretet hidat képez: Anael emlékeztet, hogy a szeretet nemcsak a barátaiddal, rokonaiddal kapcsol össze, hanem bárki mással is. Ez az oka annak, hogy olykor két egymásnak teljesen idegen ember kiválóan elbeszélget egymással, ugyanis a szeretet hidat képez köztük.

A szeretet által közelebb kerülhetsz másokhoz, jobban megértheted az érzéseiket, a gondolatvilágukat, ezáltal szorosabbá válhat a velük ápolt kapcsolatod.

 

 

Ma Mihály arkangyal üzenetével érkezem Hozzád: sok szép újat kapsz

loading...