Angyali üzenetek

Rafael arkangyal emlékeztet: fontos, hogy saját szeretetednek is határt szabj

Amikor az emberek megmutatják neked, hol a határ („Ezt nem tudom neked megtenni.”), visszautasítva érzed magad. Nem tudod elfogadni, hogy mások nem képesek mindent megtenni, amit elvársz tőlük. Határtalan szeretetre, törődésre és odaadásra vágysz.
A küzdelemhez tartozik, hogy saját szeretetednek is határt szabj – amit eddig még sohasem tettél. Mindent odaadsz, amit csak kérnek tőled, és ha még többet kérnek, azt is odaadod, egészen addig, amíg kimerülsz, és úgy érzed, kihasználnak és irányítanak téged.
Csak akkor fogod tudni igazán elismerni, tiszteletben tartani, sőt hálával fogadni mások határait, ha megtanulod kijelölni a sajátodat.
Szeretteid közelében szükségleteid addig fokozódnak, míg végül ez számukra annyira terhessé válik, hogy saját túlélésük érdekében menekülniük kell tőled.
Nagyszerű feladatod az, hogy önmagadé légy, hogy szükségleteidet éned határai között tudd tartani, és megőrizd ezt az állapotot szeretteid jelenlétében is. Az érett szeretethez olyan emberekre van szükség, akik a maguk urai, és akik úgy tudnak egymásnak adni, hogy közben megtartják önazonosságukat.
Így ahhoz, hogy hatékonyabban adhass és közben önállóbb légy szükségleteid tekintetében, meg kell tanulnod határt szabni szeretetednek.

loading...