Angyali üzenetek

Kérem a Teremtőt, küldjön Hozzád angyali seregeket

Az angyalok üzenete ma az egyensúlyod megőrzésének fontosságáról szól.  Nagy szélsőségeket élhetsz meg az érzelmi életedben, akár egyik pillanatról a másikra kibillenhetsz, majd nem sokkal később ugyanígy.

Az angyalok ezt a folyamatot úgy szemléltették, mint egy “Keljfeljancsi” ide-oda imbolygását, amely néha annyira kileng, hogy szinte elesik, de mégis mindig vissza tud állni a középpontjába. Ez egyrészről biztató, mert legalább tudod, hogy a kellemetlen állapot nem végleges. Másrészről eléggé fárasztó, és bizonytalanságot, kiszolgáltatottságot szülhet, hogy nem tudod, mi történik benned vagy Veled a következő percben.

Most tehát az a legfontosabb, hogy meg tudd tartani az egyensúlyodat, amire most a leghatékonyabb megoldás a meditáció.

Hívd ma magadhoz Keyamiel arkangyalt, akinek a neve azt jelenti: Isten Egyensúlya. Feladata, hogy segítsen az embereknek lelki és szellemi szinten egyaránt megtalálni és fenntartani az egyensúlyi állapotot. A Keyamiellel való kapcsolatfelvételt segíti a gránát ásvány, a narancs illat vagy a gitárzene is.

Ha megtalálod és megtartod az egyensúlyodat, nem csak az érzelmeid tisztulnak meg a negatív rezgésektől, de egyre távolabb fogsz kerülni a duális játszmák világából is. Márpedig az roppant hasznos, hiszen addig, amíg harcolsz, védekezel, amíg az igazságtalanság vagy az ellenségeskedés a mindennapjaid része, a teremtő erőd is erősen korlátozva van.

Ne ess kétségbe, ha tudatos vagy, ma is nagyot fejlődhetsz! Mindaz, ami most felszínre jön benned, a javadat szolgálja. Most nem érdemes csak valahogy túlélni…. ma érdemes belemerülni, átélni, elengedni, megtisztulni és felemelkedni!

loading...