Jóslás

Válassz egy kártyapárt, és tudd meg, milyen üzenetet tartogat a számodra

A képen 3 kártyapár látható, neked pedig mindössze annyit kell tenned, hogy megpróbálsz néhány percig ellazulni, és kiválasztod azokat a kártyákat, amelyek a legjobban vonzanak téged.

Ne gondolkozz túl sokat, válaszd azt a kártyapárt, ami a leginkább magához vonz. Ugyanakkor két kártyapár kombinációját is választhatod, ha szeretnéd.

Olvass tovább, hogy megtudd, milyen üzenetet hordoznak az általad választott lapok.

 

Az első kártyapár

Vajon te mivel zsonglőrködsz? A kapcsolatoddal, a karriereddel, esetleg valamilyen döntéshozatallal?

Lehetséges, hogy sokat küzdöttél az utóbbi időben a pénzügyek kezelésében, és ez a kártya arra szólít fel, hogy egyensúlyozd ki a helyzetet. Próbálj meg nyugodt maradni ebben a viharban, bármilyen sok kötelezettség, munka és nyomás is nehezedjen rád. Mindenki átesik a pénzzel való zsonglőrködés ezen szakaszán.

Ugyanakkor ez a kártya azt is sugallja, hogy amennyiben szükséged van anyagi segítségre, most nyugodtan kérhetsz. Ha új karrierlehetőséget keresel, ez a kártya azt mutatja, hogy csak lassan haladj előre, ne siess el semmit, várj egy keveset, aztán válaszd meg egyértelműen az utadat! Csak azért, mert nem vagy boldog a jelenlegi munkahelyeden, vagy nem vagy elégedett a karriereddel, még nem jelenti azt, hogy mindent meg kell változtatnod.

Világos tervvel és okokkal kell előállnod, és csak ezután szabad változtatnod. Pénzügyi szempontból is óvatosnak kell lenned, oda kell figyelned a költségvetésre, beleértve a mindennapi kiadásokat és bevételeket is. Egyensúlyba kell hoznod a dolgokat: vagy azzal, hogy kevesebb pénzt költesz, vagy többet keresel, hogy ezáltal biztosítani tudj egy szilárd jövőképet.

Ez időbe telhet, és nem lesz könnyű, de egy kis tudatosság és éberség biztosan segít a pénzügyek kezelésében, ahogy azt a kártyák is javasolják.

Ami a kapcsolatokat illeti, ez a kártya azt mutatja, hogy mindkét fél a saját személyes életének kezelésével van elfoglalva, nincs idejük egymásra, és még ha kommunikálnak is, a beszélgetés gyakran heves vitába torkollik a stressz és különböző más problémák miatt. Ez azt jelenti, hogy neked kell egyensúlyt teremtened, megértéssel és türelemmel önmagaddal szemben, mivel ezúttal a párod semmit sem fog megérteni, és azt várhatja tőled, hogy te légy megértő vele. Igen, ez valóban frusztráló lehet, de nincs mit tenni, most pontosan ez a helyzet.

Amikor ezek a kártyák jönnek fel, és egy kialakulóban lévő kapcsolatról van szó, mindig azt javasoljuk, hogy a felek biztosítsanak teret és időt egymásnak. Ha ez a helyzet idővel kiegyensúlyozódik, a kapcsolat javulni fog. Mindenesetre ne feledd, ha úgy tűnik, a párod ebben az időszakban elveszítette az érdeklődését irántad, valójában csak a saját életén próbál dolgozni, és ezért képtelen megfelelően kimutatni a szeretetét, de ezért nem szabad elítélned, vagy túlságosan hibáztatnod.

Ha a kapcsolatotok eleve válságban van, akkor ez nem a megfelelő idő a kommunikációra, de ha mégis ezt akarod, próbáld meg elkerülni a vitákat.

A kártyapár másik fele a megbocsátás energiáját emeli ki – legyen szó akár az önmagadnak való megbocsátásról, akár a párodnak, vagy bárki másnak való megbocsátásról. Az is megtörténhet, hogy ez az energia azért jelenik meg, mert feldúlt érzelmi állapotban mondasz valamit a partnerednek, amivel megpróbálod rávenni egy beszélgetésre, és a kapcsolat javítására, de ez a próbálkozás vitába torkollik, és ezért önmagadat hibáztatod. Az is lehet, hogy valamilyen oknál fogva dühös vagy a párodra. Függetlenül az okoktól, ez a kártya arra kér, hogy bocsáss meg önmagadnak és másoknak is, engedj el minden negativitást, és válts nézőpontot, a magad és mások érdekében egyaránt – hiszen végül is ez a kapcsolatok lényege.

A második kártyapár

Úgy tűnik, álmodozol valamiről, szenvedélyesen vágy valamire, és minden energiádat a karrieredre és az életedre összpontosítod. Próbálod megérteni, melyik út/karrier/munkalehetőség lehet a legjobb a számodra, és ez most nagyszerű alkalom ennek elemzésére. Ha ezt az energiát most a karriered fejlesztésére fordítod, nagyon jól teljesíthetsz. Lelkesen tanulsz új dolgokat, és ezek segítségével továbbépíted a karrieredet. Ugyanakkor azt is érzed, hogy elérkezett az ideje, hogy pénzügyi felelősséget vállalj önmagad, és ha szükséges a családod nevében is.

Ami a szerelmet és a kapcsolatokat illeti, ha egyedülálló vagy, készen állsz egy új kapcsolatra. Ha pedig már kapcsolatban vagy, ez a kártya azt mutatja, hogy úgy érzed, a pároddal közös jövő elé nézhettek. De ne feledd, hogy ez a lap csak egy „kezdőkártya” a kapcsolatokhoz, tehát sok erőfeszítésre és tervezésre lesz szükség az idők során. De alapjában véve jó lehetőségeid vannak, és jól egymásra hangolódtok a partnereddel. Ha pedig a kapcsolatotok éppen válságos időszakban van, egy könnyed beszélgetés sokat segíthet!

A másik kártya azt üzeni a számodra, hogy maradj semleges. Ennek a lapnak kettős jelentése van. Először is azt jelzi, hogy maradj semleges az álmaiddal kapcsolatban, tartsd meg azokat magadnak, és ne helyezz túlságosan nagy nyomást magadra, hogy tökéletes légy. Vedd könnyedén a dolgokat, haladj lassan előre, és ez a kapcsolatokra is igaz. Maradj semleges az érzéseiddel kapcsolatban is, mert, ahogy azt már említettük, sokan, akik ezt a kártyát választották, még csak most vannak egy kapcsolat elején. Ne siess el semmit, és másokra se gyakorolj nyomást, ne akard kikényszeríteni az egyetértésüket. A lap másik jelentése, ami csak bizonyos emberekre vonatkozik, arra utal, hogy javasolt kerülni a beavatkozást mások ügyeibe.

A harmadik kártyapár

A Kelyhek Kilences ígéretes, pozitív jövőt sugall. Teljesülnek a vágyaid, legyen szó akár párkapcsolatról, akár karrierről vagy pénzügyekről. Ez a kártya pozitív üzeneteket hordoz, és ha teljes elszántsággal dolgozol, a sikered is garantált lesz.

Tiszta előtted az út, az Univerzum arra vár, hogy elvedd a téged megillető kincseket. Ha pedig nem érzed magad túlságosan pozitívnak, és kétségeid támadtak, ez a kártya arra szólít fel, hogy légy hálás mindazért, amit eddig elértél. Légy hálás az útért, amit eddig megtettél.

Próbálj meg találni minden nap 3 dolgot, amiért hálás lehetsz, legalább egy hétig. Ez segíthet abban, hogy optimista és pozitív maradj a lehetőségeiddel kapcsolatban. Az emberek többsége, aki ezt a kártyát választja, bízik a megérzéseiben, és biztos benne, hogy bármi legyen is az, amiért dolgozik, az megvalósul majd.

Kapcsolatok szempontjából, ha küzdelmes időszakot élsz át, ez most jó előjel, hogy a dolgok hamarosan jobbra fordulnak, és elkezdődik a gyógyulás folyamata. Ugyanakkor ez a lap házasságra és beteljesült álmokra is utal. Ha vonzódsz valakihez, nagy esély van rá, hogy hamarosan a karjaidba zárhatod az illetőt, tehát szerelem és párkapcsolatok szempontjából ez egy rendkívül pozitív kártya.

A kártyapár másik lapja a helyes döntések meghozatalára figyelmeztet. Tehát ez a lap azt mondja, hogy bármilyen úton is jársz, bármennyire össze is légy zavarodva, haladj tovább lassan és könnyedén, nem kell sietned, hallgass a megérzéseidre, még akkor is, ha egyelőre lehetetlennek érzed azt. Ugyanakkor ez a kártya azt is sugallja, hogy bízz a saját víziódban, de ne várd el, hogy mások megértsék az elképzeléseidet. Hagyd, hogy másoknak meglegyenek a saját álmaik és elképzeléseik, de te bízz a saját meglátásaidban, mert csak te tudod igazán, miért dolgozol.

loading...