Angyali üzenetek

Válassz egy angyalt és nézd meg, mit üzen Neked!

Az angyalok mindig azon dolgoznak, hogy az embereknek jobb legyen! Ezért az üzenetük mindig megszívlelendő.

Tiszteletben tartják a szabad akaratot, ezért sosem kényszerítenek, ám gyakorta nagyon erősen sugalmazzák azt, amit helyes volna megtenni.

Első angyal

Az első angyal azt üzeni, mosolyogj többet!

A mosoly, az öröm, a derű mind olyanok az életünkben, mint a fűszerek az ételben. Lehet nélkülük is létezni, de ízetlen lesz minden.

Ezért mosolyogj, még ha nem is örülsz semminek, mert a mosoly már önmagában boldogsághormonokat kezd termelni!

Második őrangyal

A második őrangyal azt üzeni, állj ki magadért! Igenis, jogod van élni, jogod van örülni, boldognak lenni, élni az életed! Senkitől se kell ezért engedélyt kérned. Ha más nem fér el tőled, az az ő baja, ne legyél lábtörlő.

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Az angyal azt mondja: nem írhatjuk a Nektek szánt üzeneteket az égre, ezért figyeljetek a többi angyali jelre!

Harmadik őrangyal

A harmadik őrangyal azt üzeni, emlékezz az eredetedre! Nézz fel az égre, akár csukott szemmel, de a szíved legyen nyitva! Emlékezz rá, honnan érkeztél. Emlékezz rá, hogy több vagy, mint a tested, sőt. A tested a kisebb részed. A tested karbantartása jót tesz a lelkednek és szellemednek is. Egy rendszert alkotnak, ezért mindegyik hat mindegyikre. Igenis, bármikor, bármilyen korban el lehet kezdeni végre jobban odafigyelni önmagadra.

A tested mellett a lelkednek és a szellemednek is kell a feltöltődés, hiszen mind energiával működik, ami bizony kimerülhet.

Ha teheted, vonulj el a világtól pár napra, foglalkozz önmagaddal, lazíts, pihenj!

loading...