Hétköznapi varázslatok

Különleges nap van – különleges varázslatokat mutatok

2 varázslat, amely csak Yule napján működik! Lepd meg magadat a boszorkányok ünnepén!

Yule napja december 21-én van. Ezen a napon az ősi kelták, pogányok és boszorkányok a fény és a Napisten újjászületését ünneplik. Számukra ez a karácsony, ami egy felettébb mágikus nap. Éppen ezért hoztunk neked 2 olyan ajándékvarázslatot, amellyel megkaphatsz mindent, amire csak vágysz!

Használd ki december 21-ét és teremtsd meg a vágyaidat a következő 2 ajándékvarázslat segítségével: 

Ajándék az istenektől varázs

 

Szeretnéd, ha meglepnének valamivel az istenek? Ha kellemes meglepetésben részesítenének? Akkor ehhez bizony előbb neked is adni kell!

Kellékek:

• 6 fehér gyertya
• Ajándék valakinek, akit szívesen megajándékoznál.
A varázslat menete:

Vedd körbe az ajándékot a 6 gyertya és így szólj:

„Áldott ez a nap, mert Yule napja van. Legyenek áldottak az istenek, nevüket éltessék a sokáig. Ennek örömére én is szeretnék fényt csempészni valakinek az életébe, hogy majd engem is meglepjenek jó szívemért az istenek. ”

Vedd a kezeid közé az ajándékot, töltsd fel szeretettel és ha tudod aznap, de legkésőbb másnap, ajándékozd meg azt, akinek szántad!

Ajándék a Napistennek

 

Mivel a Napisten születésnapja van, így sokan őt ajándékozzák meg áldásért és bőségért cserébe.

Kellékek:

• Sütemény
• Bor/Tej
• Méz
• Magvak
• Virág
• Bármi, amit szívesen adnál az istennek

Varázslat menete:

Ha tudod, végezd szabadban a ceremóniát, ám ha nincs rá lehetőséged, akkor otthon. Az utóbbi esetben gyújts egy aranyszínű gyertyát is. Tégy mindent az oltárodra és így szólj:

„Ma van annak a napja, hogy megszületett a kisisten, fényt és örömöt hozva az életünkbe. Legyen áldott a neve. Hosszú életet, jó egészséget, boldog éveket kívánok az istennek és azt, hogy ne szenvedjen hiányt semmiből. Vesse rám fényét, mikor eljön az ideje és áldjon meg engem!”

Nincs más dolgod, mint meditálni, elképzelni a vágyott életet. Érezd magadat áldottnak. Azután éjszakára hagyj mindent az oltáron. Ha a szabadban végzed, akkor hagyj mindent egy bokor vagy fa tövében, az italokat pedig nyugodtan öntsd a földre. Amennyiben otthon végezted a ceremóniát, másnap mindenképpen ásd el a szabadban az istennek szánt ajándékokat.

loading...