AngyalmágiaHétköznapi varázslatok

Így hívd meg az angyalokat Karácsonykor az otthonodba!

Szeretnéd élvezni az angyalok társaságát az ünnepekkor? Illetve nem csak isteni jelenlétüket, de áldásukat is? Akkor kövesd ezt a néhány egyszerű instrukciót, hogy az angyalokkal együtt ünnepelhesd a Karácsonyt, és szeretetüket élvezve, kikérhesd segítségüket, hogy boldogságot, bőséget és egészséget hozzanak neked és családodnak. Sőt, ezzel a szertartással hálát adhatsz nekik az idei évben kapott támogatásukért!

Kellékek

4 db aranyszínű gyertya

4 db piros színű gyertya

4 db zöldszínű gyertya

Füstölőkeverék: bármilyen, ami karácsonyi illatot kölcsönöz

Oltárdíszítés: magyal, fagyöngy, örökzöld, toboz, angyalok

Ajándék a Karácsony Angyalainak: tej, sütemény, gyümölcsök, illetve amit még gondolsz

Egy tál víz

A varázslat menete

Díszítsd fel az oltárodat a Karácsony szellemében, és ha módod van rá, helyezz el pár angyali szimbólumot, szobrocskát is. Mindezt Szenteste napján, de a szertartást este végezd el.

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőkeveréket vagy legalábbis teremts ünnepi illatokat.

Kulcsold össze a kezeidet, mintha imádkoznál. Relaxálj kicsit akár nyitott vagy csukott szemmel. Élvezd a látványt és az illatot. Gondold át idei évedet, hogy mi mindenért lehetsz hálás és adj hálát!

Utána mond el a következő igézetet: 

„Mihály, Zakariás, Szent József és Gábriel, akik azért feleltetek, hogy a Megváltó megszülessen és vele fény, szeretet és békesség köszönthess be a Földre és minden család szívébe és otthonába. Ti a négy fényes adventi angyal már megérkeztetek, jöjjetek el kérlek otthonomba, tegyétek nálam tiszteleteteket, hogy én is megtisztelhesselek, megajándékozhassalak benneteket.”

Tedd az oltárra a nekik szánt ajándékodat és folytasd tovább: „Áldott és imádott Karácsony Angyalai, fogadjátok el szerény ajándékomat, hadd lássalak vendégül benneteket, hadd élvezzük családommal jelenléteteket, hozzatok kérlek fényt, szeretetet, bőséget és egészséget családomnak és nekem, sose szenvedjünk hiányt se kenyérben se hitben, legyen mindig mit tenni az asztalra, legyen mindig erőnk hinni és ezért ne is keljen sose betegeskednünk. Mert lássátok, hogy tiszta a szívünk és a lelkünk.”

Mélyedj el kicsit magadban. Gondold át mire is vágysz és képzeld el ahogy a Karácsony Angyali megjelennek, csodát tesznek, szeretettel, bőséggel, egészséggel és fénnyel hintenek meg téged és családod. Lásd a követező éveteket, hogy boldogságban és sikerben telik majd.

Végül így zárd le a szertartást: az oltárra elhelyezett vízből csepegtess egy keveset a homlokodra és a tenyereidre majd mond: „Ezer hála és köszönet nektek Karácsony Angyalainak, menjetek tovább, hogy mindenkihez eljusson igétek és áldásotok.”

A gyertyákat égesd csonking, a vizet hagyd az oltáron és másnap igyanak belőle legalább egy kortyot a szeretteid és te is, mert az éjszaka megáldották a vizet angyalok.

loading...