Jóslás

Csak bökj egy számra: Nostradamus köre minden kérdésedre választ ad

Nostradamus köre:
A működése nagyon egyszerű. Számok vannak benne, amelyek mindegyikéhez tartozik egy jóslat, vagy ha úgy tetszik, egy benned felmerülő kérdésre adott válasz.

Csukd be a szemed és koncentrálj arra a kérdésre, ami az utóbbi időben a legjobban foglalkoztatott. Ezután – még mindig csukott szemmel – bökj rá a mutatóujjaddal a körre.

Amelyik számot így, véletlenszerűen kiválasztottad, az adja meg a választ a kérdésedre.

 

A jóslatok

1. Igen! Azok közé az emberek közé tartozol, akik még a legnehezebb időkben sem veszítik el a hitüket. Most se add fel! Várj türelemmel és meg fogod tudni oldani a problémákat.
2. Igen! Nem ma, de lehet, hogy holnap. Valakik az utadban állnak és megpróbálnak összezavarni, de ne vedd őket komolyan. Ugyanakkor az erejüket se becsüld le! Óvakodj a konfliktustól és próbálj meg pozitív megoldást találni!
3. Igen! A következő napok eseményei megváltoztatják az elvárásaidat. Ha okos vagy, jól osztod be az energiáidat, nem pazarlod fölösleges dolgokra. A megoldásra hamarosan rátalálsz.
4. Igen! A szerencse melléd áll, szóval nincs okod kételkedni. A közeljövőben sok örömben lesz részed.
5. Igaz. Ebben a pillanatban túl sok figyelmet fordítasz mások véleményére. Ne várj túl sokáig, mielőtt eldöntenéd, te mit gondolsz a számodra fontos témákról. Ne hallgass senkire, ezután tisztelni fognak.
6. Minden kicsit nehezebb lesz, mint amire számítasz. Rossz szemszögből nézed a dolgokat, muszáj adnod a barátaid véleményére. Ne dőlj be a hamis reményeknek!
7. Most nem tudod megoldani ezt a problémát. Ne pazarolj rá időt és energiát, inkább élvezd a pillanatot. Lehet, hogy magától rendbe jön minden. Ha egy hét múlva is bizonytalan vagy, fordulj megint a mágikus körhöz!
8. Csak óvatosan – ne higgy el mindent, amit az emberek mondanak! Tarts kellő távolságot és vigyázz, nehogy súlyos csalódás érjen!
9. Nincs kétség, segítségre van szükséged. Keress meg egy jó barátot, akinek mindent elmondhatsz. Hátha ő objektívebben tudja szemlélni a helyzetedet.
10. Igen! De ne hagyd, hogy valaki téves illúziókba ringasson. Légy magabiztos, mutasd azt, hogy veled minden rendben van. Megbízhatsz az intuícióidban.
11. Túl korai még ezt a kérdést feltenni. Egy időre tedd félre és foglalkozz valami komolyabb témával.
12. Lehetséges. Minden gyorsabban és jobban alakul, mint ahogy tervezted – de vigyázz, ne vegye el a kedved egy lehúzó ismerős! Csak azokra figyelj, akik jót akarnak neked, a barátaid akarnak lenni.
13. Nem minden a tervek szerint alakul. Határozatlan vagy és illúziókba ringatod a barátaidat. Kiszámíthatatlannak bélyegeznek meg, ami nem túl nagy előny számodra. Ne légy ilyen! Többen szeretnek, mint hinnéd.
14. Minden rendben lesz, ha aktív maradsz. A késlekedés azonban tilos! Légy te a kezdeményező, meg fogsz lepődni, milyen jó ötleteid vannak!
15. Igen, bízhatsz a szerencsédben. A sorsod nemsokára megfordul, de ne siess a dolgok elébe – hagyd, hogy a maga idejében történjen meg a változás.
16. Minden reményed megvalósul, bár nem olyan formában, ahogy számítanál rá. Készülj a változásra, de ne csak egyetlen célra fókuszálj! Légy rugalmas, ne provokálj vitát!
17. A kérdés még mindig nyitott. Gondold át újra a kívánságaidat, elvárásaidat, lehet, hogy egyikkel-másikkal túllőttél a célon. Most néhány napig nem lesz semmiféle változás, de egy szerencsés egybeesésnek köszönhetően tisztulnak majd a dolgok a fejedben. Csak hallgass a belső hangodra!
18. Nehézségek jönnek. Először csalódott leszel, de később kiderül, hogy a csalódás valójában egy pozitív fordulat. Egyre több és több barátod lesz.
19. Bár alapvetően nem vagy bizalmatlan és dühös, a gyanúd mindent elronthat. Ha a szerencse elpártol tőled, azért a szerénységedet és a bizonytalanságodat kell okolnod. Tedd mindezt félre és légy nyitottabb!
20. Igen! Ebben a pillanatban a szerencse melléd áll, nincs okod arra, hogy ne várd a pozitív fordulatot.
21. Igen! Ahhoz, hogy végre elérd, amit akarsz, pusztán egy kis erőfeszítésre van szükséged. Légy bátor, vállalj kockázatot és sikered lesz. Arra azonban figyelj, mi folyik körülötted!

loading...