Hétköznapi varázslatokReinkarnáció

Szellemek a lakásban

Egyesek szerint, kétség sem fér a kísértetek jelenlétéhez, mások örök pesszimisták maradnak. Egy biztos, bizonyos jelenségeket még a tudomány emberei sem mindig tudnak megmagyarázni. A paranormális hívői szerint, a kísértetek olyan lények, melyek sokszor nincsenek annak tudatában, hogy meghaltak és nem tudnak elszakadni az adott helytől.  És bár könnyen előfordulhat bárkivel, hogy csak a képzelete csapja be, ha gyakran tapasztalod a most következő jeleket, könnyedén gyanút foghatsz, hogy szellemek garázdálkodnak otthonodban!

Furcsa viselkedés az állatoknál
Az állatok, mint pl. a kutya és a macska érzékelik legtisztábban a kísérteteket. Az állatoknak sokkal fejlettebb hő és fényérzékelésük van, mint az embernek. Éppen ezért nem árt odafigyelned, kisállatod megváltozott szokásaira, esetleg váratlan reakcióira. Ilyen jelek lehetnek pl. ha kutyánk sokáig a semmibe mered, akár perceken keresztül is képes kitartóan nézni egy pontot, elfeledkezve mindenről. A macskák szintén élen járnak ebben.

Mozgó tárgyak
A legjellemzőbb jelenési forma, amikor kisebb-nagyobb tárgyak elmozdulnak, olykor a levegőbe emelkednek. Ezekre eddig a szellemvadászok körében sem született válasz. A legegyértelműbb jel olykor, hogy olyan tárgyak tűnnek el, melyekről korábban pontosan tudtuk hova tettük. Ezzel csupán azt jelzik, hogy jelen vannak.

Különös illatok
Gyakori eset, hogy különös, olykor jó, máskor pedig rossz szagok útján érezzük a kísértetek jelenlétét. Ilyenkor jellemzően sehogy sem találjuk a szag forrását. Ezek az illatok jellemzően a szellemhez kapcsolódnak.

Szokatlan hőmérséklet változás
Veled is megesett már, hogy hirtelen fuvallatról azt gondoltad, hogy szellő, pedig csukva volt az ablak? Az egyik legklasszikusabb jel, mikor hirtelen megmagyarázhatatlan hőváltozást tapasztalunk a szoba egyik részében.

Megmagyarázhatatlan események
Szellemek jelenléte során gyakran találkozhatunk maguktól ki-be kapcsolódó elektromos készülékekkel. A lámpa vagy a rádió magától bekapcsolódik, és minden ok nélkül furcsa jelzéseket ad. Esetleg a vízcsap magától elkezd folyni.

Ha ilyesmit tapasztalsz, a következőket teheted:

Végezz el egy takarítást a szobában. Igen. Rendesen takaríts ki, rakj rendet, s mindent törölj át illetve le. Akár a szekrények belsejét is.  (lásd még korábbi cikkem a tértisztításról ) Ha ezzel megvagy, akkor gyújts meg legalább egy szál fehér gyertyát, – ha úgy tetszik, akkor egy tömjén füstölőt is, – és hagyd leégni őket, miközben elküldöd a szellemet.
Lehet előtte – ha akarod – kikérdezni a szellemet, hogy miért van ott, szüksége van-e valamilyen segítségre, vagy csak egyszerűen közölni kell vele, hogy itt már nincsen helye, távozzon. No persze csak akkor, ha valóban azt akarod, hogy ne legyen ott. Mert bizony sokszor előfordul, hogy az ember ragaszkodik a szellem jelenlétéhez még akkor is, ha fűnek fának arról panaszkodik, hogy nem tud aludni miatta. Sőt, az ilyeneknél kifejezetten gyanús, hogy élvezi a helyzetet.

A szellemvilágtól nem kell félni még akkor sem, ha épp van körülöttünk valaki. Nem árthat nekünk!

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...