Olvasnivaló

A véletlenek soha nem véletlenek!

Biztos veled is történt már jó pár dolog, amire nem találtál racionális magyarázatot, és csupán egy egyszerű véletlennek tituláltad az esetet. De belül motoszkált a kérdés, hogyan lehetséges ez? Mi is történt valójában?

Az ember már több éve keresi a magyarázatokat arra, hogy ki irányítja életünk eseményeit. Minden vallás és mitológia megadja erre a választ. A keresztényeknek ott van a teremtő, aki felügyeli a világ dolgait, a keleti vallásoknál a karma tana, miszerint életünk jelenlegi eseményei előző életeinkben elkövetett cselekedeteink következménye. Tehát meggyőződésük, hogy azt kapjuk, amit érdemlünk. A tudomány is foglalkozik a véletlenek gyakran megfigyelhető szabályszerűségeivel. A matematikában például valószínűség-számítással kimutathatók a véletlen eredményei és a nagy számok törvényei.

Az elmúlt hónapokban azt vettem észre a saját életemben, hogy  megszaporodtak a „véletlen” egybeesések. Nem mintha azelőtt hiányoztak volna, de most mintha sokszorosára nőtt volna az erejük és a gyakoriságuk

Elkezdtem meditálni a dolgon és rájöttem, hogy ez a folyamat szoros összefüggésben van a folyamatosan emelkedő energiaszinttel, ami az emberiség spirituális fejlődésének a természetes velejárója.

Ezt a jelenséget a hétköznapi spirituális gondolkodás úgy hívja, hogy „nincsenek véletlenek”, vagyis mindennek, ami veled történik az életedben oka van és ez az ok te magad vagy. Minden esetben, amikor egy esemény feltűnően sokszor ismétlődik meg az életedben érdemes elgondolkodnod rajta, hogy mit üzen neked az a történés.

Mikor naponta többször is „véletlenül” összefutsz egy ismerősöddel, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy valami üzenetet hordoztok egymás számára. Ilyenkor érdemes megállnod egy pillanatra és váltanod néhány szót az illetővel, hogy megtudhasd, mi dolgotok van egymással.

Fontos, hogy odafigyelj az életednek erre a „szokatlan” változására. A „véletlenek” sorozat mind azoknak a segítő energiáknak az összessége, amik a spirituális felemelkedésedet szolgálják. Segíts ezeknek az energiáknak, hogy ők is segíthessenek a spirituális fejlődésedben

Ki is szövi a sors hálóját?

Az ezoterikus gondolkodású emberek, azonnal rávágják: mi magunk. A gondolat és a szavak erejéről több tucat könyvet lehet olvasni. Ha hiszel a saját teremtőerődben, csodákra lehetsz képes. Csak annyi a dolgod, állítják, hogy állítsd meg a negatív gondolatspirált, és gondolj minél több pozitív dologra. A vágyaidról is úgy nyilatkozz, mintha már beteljesültek volna, hiszen a vágyakozás is csak távol tartja a beteljesedést. Az agyat fokozatosan át lehet programozni erre a gondolkodásmódra.

Persze nem lehet mindent befolyásolni, bárhogy is szeretnéd. A nyereményjátékok esetében, gyakran mondják, hogy szűz kéz szerencsét hoz, azaz akinek nincs tapasztalata, és először próbálgatja szerencséjét, az a véletlen kegyeltje lesz. Ennek a kijelentésnek azonban nincsen semmi alapja. Még a statisztikák sem támasztják alá. Egyesek szerint ez egyáltalán nem a véletlen műve, hanem a nyereményjátékokat olyan negatív energiák irányítják, amik a kapzsi embereket veszik uralmuk alá. Állítólag azért segítik eleinte a kezdőket a sugallataikkal, hogy higgyenek a szerencséjükben, majd belelovallva magukat, ne tudják abbahagyni akkor sem, ha csak veszítenek. Akár igaz a feltételezés, akár csak a kaszinótulajdonosok szemfülességéről van szó, védekezhetsz ellene. Ha már játékra adod a fejed, határozz meg előre egy limitet, mennyit veszíthetsz, és bármi történik is, ne lépd át ezt a határt.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...