Hétköznapi varázslatokOlvasnivaló

Tértisztítás

A lakásunk az a hely, ahol az életünk legtöbb idejét töltjük, ezért nagyon fontos, hogy kellemes, meleg környezetben tudjunk létezni, ezt az energiák áramlásai is nagyban befolyásolják. Mindennap mosakszunk, zuhanyozunk, fürdünk – megtisztítjuk a testünket a mindennapi szennyeződésektől. Méregtelenítjük a szervezetünket, gyógyíttatjuk magunkat, ha betegek vagyunk. Vajon megteszed ugyanezt lakótereddel is? A környezeteddel, ahol élsz, laksz, vagy dolgozol? Nos, ideje elgondolkodni rajta, hogy miért vagy nyűgös, fáradt, unott, ha megérkezel otthonodba, a munkahelyedre.

Nap mint nap kapcsolatban vagyunk az otthonunkban lévő energiákkal, és ha a negatív energiák lakásunkban maradnak kihatnak ránk is, sőt egészségügyi problémát is okozhatnak. A lakásban felgyülemlett negatív energiák gondot okozhatnak a párkapcsolatban, alvásban, krónikus betegségekhez és depresszióhoz vezethetnek, sőt akár pénzügyi, szakmai gondokat is maguk után vonzhatnak.

Tértisztítással a negatív rezgések átalakíthatók pozitívvá. A tértisztítás során eltávolítunk minden nehéz, visszahúzó energiát, és feltöltjük a helyiséget, helyiségeket friss életerővel. Ugyanakkor mi is tehetünk saját magunkért valamit. Fontos, hogy megszabaduljunk a sok lim-lomtól, amire már nincs szükségünk. Végezzünk nagytakarítást! Használjunk illóolajat, gyertyát, füstölőt is néha. Nagyon jó a citrom és a levendula illóolajok használata. Mossuk gyakrabban a textíliákat, függönyöket, mert erősen magukba tudják szívni a negatív energiákat. Mossunk fel gyakrabban a lakásban. A vízbe tehetünk alkalomadtán egy kis tengeri sót is, mely nagyon jól oldja a vízzel együtt az energiákat.

Életterünk tisztítása fontos. Jótékony hatása van szervezetünkre, testünkre, lelkünkre egyaránt. Közérzetünk javul, hangulatunk megváltozik, és friss energiával töltődünk fel.

Mivel szabadulhatunk meg lakásunk negatív energiáitól?

Szellőztessünk!

A rendszeres szellőztetés (min. napi 1-2 óra) nagyon jó hatással van, persze csak akkor, ha jó levegőjű környéken laksz. A szmog semmi esetre sem tesz jót.

Oldjuk meg a konfliktusokat, helyezzük előtérbe a szeretetet

Egy hosszantartó, megoldatlan konfliktushelyzet sok kárt idézhet elő egy családi fészekben. Minél több konfliktus, veszekedés fordul elő az otthonunkba, annál jobban nő a feszültség, a negatív energiaszint. Próbáljuk rendezni ezeket a nézeteltéréseket, a humor sokat segít, a megbocsátás és a megértés is.

Gyújtsunk füstölőt

A kellemes illatok, egy csepp illóolaj, aromaterápia, vagy egy egyszerű füstölő is sokat segít, hogy egy hideg, rossz hangulatú lakásból egy kellemesebb, elviselhetőbb otthon szülessen.

Kevesebb elektronikai eszköz legyen a lakásban

A számítógépek, televíziók, mobiltelefonok mára már a háztartásokban is egyre jobban elszaporodnak, ez pedig azért lehet probléma, mert ezek a készülékek folyamatosan mágneses mezőket hoznak létre a lakásokban, amely a szervezet számára káros is lehet. Tévézzünk kevesebbet, vagy pihenés közben kapcsoljuk ki telefonunkat.

Gyújtsunk gyertyákat

Főként télen nagyon jót tesz, ha meggyújtunk egy-két gyertyát, ez is a melegség érzetét fogja erősíteni bennünk és szeretteinkben.

Üdvözlettel:

Bellatrix

 

loading...