A HoldAngyali üzenetek

Angyalaid üzenete Telihold napján: Ne feledjétek, mi a cél!

Érdemes önvizsgálattal, belső munkával tölteni a következő napokat, megnézve, hogy mennyire vagyunk felkészülve és hajlandók a változásokra, vagy hol dolgozik még ellenállás bennünk, ragaszkodva a megszokásokhoz.

A változáshoz tudatos belső munkára, átalakulásra és elengedésre van szükség. A cél, hogy ne ragaszkodjunk a számunkra komfortos, biztonságos dolgokhoz, az Angyali segítség felszabadító és felismeréseket hozó lehet, ha nyitottak vagyunk útmutatására.

Nyitottá kell válnunk új lehetőségekre, új nézőpontokra, megoldásokra!

Első lépésként meg kell fogalmazni a konkrét vágyaidat, a következő lépés, hogy meglássuk az elengedni valót, és azt, amiben változtatás szükséges.

Következő feladat a ragaszkodásaink felülvizsgálata, mindaddig amíg nem tudjuk ezeket elengedni, nem lesz hely az új és csodálatos dolgoknak! Minden amit elengedünk, abból valami új születhet szinte azonnal.

A kapcsolati letisztulások „segítője” lesz a hónap: a konfliktusok erősödhetnek, az elfojtott, békesség kedvéért ki nem mondott dolgok a felszínre kerülhetnek. A működő kapcsolatok esetén is szükség van tudatos figyelemre, hogy megtaláljuk a kompromisszumos, mindenki számára megfelelő megoldást.

Ne feledjétek a megújulás a cél, a komfortzónából való kilépéssel, de az időtálló és fejlődéseteket támogató belső értékeket megszilárdíthatjátok, magatokkal vihetitek továbbra is az utatokon.

Angyalaid ebben mindig segítenek, csak kérned kell őket!

Áldás!

loading...