A Hold

Sorsfordító Telihold jön – különös hatásokkal

A májusi Telihold 2023. május 5-én 19 óra 33 perckor a Skorpió jegyében köszönt ránk.

A telihold alapvetően is hozhat nehézségeket, de ez a mostani még inkább fokozhatja a problémákat. A legfontosabb, hogy legyél türelmes, higgadt, visszafogott, akkor nem lehet baj.

A mostani Telihold nehéz energiákat hordoz, amelyek valószínűleg felkavarják mélyebb érzelmi életünket. A múltunkkal kapcsolatos tudattalanba rejtett dolgok a felszínre törnek, akár titkok is napvilágra kerülhetnek. Jobban érezhetjük magunkat kiszolgáltatottak és sebezhetőnek.

A Skorpió telihold egy erős belső lelki transzformációval jár, rávilágít arra, ami már nem működik az életedben, ami nehéz és terhes. Ezt érdemes most letenni, hogy friss energiához juss, és ismét az öröm járja át az életedet. Használd teremtésre a Hold erejét, hiszen a párkapcsolatokat erősítheti, vagy új, meglepően mély emberi, és szerelmi kapcsolathoz segíthet hozzá.

Nézzetek szembe mindazzal, ami függőségben vagy fojtogató kapcsolatban tart és szánjátok rá magatokat a lezárásra vagy az átalakításra.

A tőlünk megszokotthoz képest sokkal több énidőt igényelhetünk, jobban befelé fordulhatunk. Ez a minőség támogathatja a telihold idején szerzett tapasztalások és a felszínre került érzelmek tisztázását és integrációját. Kiélezettebb helyzeteket hozhat kapcsolódásainkban, de nemcsak reakcióink és megéléseink, hanem álmaink is intenzívebbek lehetnek az átlagosnál.

loading...